• Amestecam 2 linguri ulei de masline, 2 linguri suc de lamaie si mustarul. Ungem medalioanele de peste cu acest amestec.
• Decojim cartofii si ii taiem sferturi. Ii fierbem in apa cu sare pana cand s-au inmuiat. Ii punem intr-un castron si ii stropim cu o lingura de ulei.
• Incingem tigaia grill si turnam o lingura de ulei. Prajim somonul pe ambele parti la foc mare pana cand s-a rumenit.
• Presaram sare si piper proaspat macinat. Spalam frunzele de salata si le amestecam cu o lingura de ulei si o lingura suc de lamaie.
• Servim pestele alaturi de salata si cartofi fierti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii