autor:

Daniela

» » Mancaruri cu peste

Somon si pastrav la gratar

Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2011

Ingrediente
felii de somon, pastravi curcubeu, condimente

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Imi place peste la gratar, este gustos si consistent dar, din pacate, mi se pare scump, cel putin somonul mi se pare exagerat. La pastrav mai gasesti, asa , cite o oferta dar tot scump mi se pare.

Rar cumpar somon dar este si gustos si usor de gatit, cel mai mult mi-a placut la gratar, este deosebit!

Am condimentat feliile de somon si pastravii curatati, am lasat la macerat si le-am fript pe gratar, la jar de carbuni brichete , a iesit o minunatie alaturi de cartofi natur si mujdei de usturoi !
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon si pastrav la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
dorada la gratar pe pat de cus-cus

dorada la gratar pe pat de cus-cus

doarada se curata ,se spala se condimenteaza si se unge cu ulei..se frige pe grilul incins intr-un

6 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
File de cod cu lamaie

File de cod cu lamaie

Pestele se spala, se presara cu sare, piper si se lasa 1-2 ore in zeama de lamaie amestecata in

0 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 iulie 2012

    Acum din care sa iau? Imi place si somonul dar si pastravul.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 27 iulie 2011

    Foarte fin!***** Din pacate pestele congelat nu are nici un gust; trebuie sa pui la condimente .... De aceea si eu prefer pestele proaspat, si la gratar e cel mai bun...

  • Licuta Marin

    Licuta Marin (Chef de cuisine) , 16 iunie 2011

    Cand e vorba de peste...nu refuz NIMIC.*****

    • Daniela

      Daniela (Chef de cuisine) , 16 iunie 2011

      Asa este, Danutza, dar pestele este atit de bun ca il gatesc cu cea mai mare placere insa, de departe, cel bun este la gratar.

    • danutza

      danutza (Chef de cuisine) , 15 iunie 2011

      Ai dreptate ,Daniela! Peştele este tare scump,dar...se pare că a meritat.Hmmm,ce-aş mai mânca! La grătar îmi place peştele,în rest nu prea fac,decât vreo pastă cu ton din conservă. Bravo!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • felii de somon
  • pastravi curcubeu
  • condimente

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela
Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Se oparesc 100 g de faina cu 200 ml. lapte fierbinte iar dupa ce se raceste se adauga drojdia

23 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fasole frecata, cu pirgalas si  slanina  prajita

Fasole frecata, cu pirgalas si slanina prajita

Fasolea se spala si se pune la inmuiat in apa calduta pentru 24 de ore (trebuie sa fie bine infoiata). Se

11 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Papricas din carne de gaina si ciuperci

Papricas din carne de gaina si ciuperci

Se caleste ceapa pina staluceste putin, se adauga carnea si se caleste si ea pina se coaguleaza

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Acum din care sa iau? Imi place si somonul dar si pastravul.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Pastrav proaspat cu legume la cuptor