1. Se spala pestele, se sterge, se stropeste cu suc de lamaie, se sareaza si se pipereaza.
2. Se taie ardeii grasi sferturi si se asaza pe tabla cu pielea in sus. Se frig 5 min. pana ce se fac basicute pe piele. Se jupoaie si se taie felii ardeii. Ceapa si usturoiul tocate se calesc in doua linguri de unt; se adauga ardei gras si supa si se lasa sa fiarba 10 min. Se condimenteaza cu sare, piper si chimen.
3. Pestele se frige cca. 6-8 min., ungandu-se intre timp cu unt. Se serveste cu sos.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii