Intr-un vas, bate albusurile spuma cu un praf de sare.Adauga zaharul, putin cate putin, mixand continuu pana cand se obtine o compozitie ca de bezea.Adauga cele 2 plicuri Finesse Bourbon-Vanilla Aroma si amesteca bine.
Mixand usor, adauga incet zeama de lamaie si 150 ml Bacardi Tropical Lime. Fierbe apoi compozitia la bain-marie, mixand continuu, timp de 6-8 minute, pana cand albsuurile se umfla si se face o spuma usoara si lichida.Toarna compozitia intr-un vas de plastic si da-o la congelator pana cand se intareste, amestecand-o din cand in cand pentru a sparge cristalele de gheata formate.
http://lauradfood2.blogspot.com/

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii