autor:

Frumoasa

» » Dulciuri diverse

Soricei portocale

Autor: Frumoasa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Frumoasa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 martie 2010

Ingrediente
2 portocale,frisca,ciocolata neagra, scobitori

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie cate un capacel din portocala, se cresteaza portocala si se fac urechiuse din capacele. Ochisorii se fac din frisca peste care se pune ciocolata neagra. Iar scobitorile servesc pe post de mustati.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Soricei portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Mere, pere in ... aluat

Mere, pere in ... aluat

Intr-o tigaie topim 1 lingura de unt. Calim migdalele taiate 2 minute, apoi adaugam cubuletele de

6 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Gateau au chocolat

Gateau au chocolat

Preparare: Se incalzeste cuptorul la 180 de grade si se tapeteaza o tava rotunda de 18 cm diametru

7 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Frumoasa

    Frumoasa (Chef de cuisine) , 08 februarie 2014

    Multumesc! :)

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    Ce dulci sunt.

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 portocale,frisca,ciocolata neagra
  • scobitori

Raporteaza reteta

Retete
de Frumoasa
Tort de fructe

Tort de fructe

Se unge o tava cu margarina, se tapeteaza cu faina si se pune deoparte. Se aprinde cuptorul pentru

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Torturi
Acoperis de casa

Acoperis de casa

1. Se amesteca toate ingredientele pentru blat si se obtine un aluat pe care il impartim in 3 parti

22 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Fructe de mare cu usturoi

Fructe de mare cu usturoi

Fructele de mare se spala foarte bine si se pun la fiert pentru cca 5 min. intr-o tigaie cu ulei,

2 voturi    4 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste

Frumoasa (Chef de cuisine)

Multumesc! :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Faguri