Ceapa se taie rondele si se pune la calit intr-o tigaie cu ulei incins. Peste aceasta se pun ciupercile taiate marunt si carnea. Ficatul si limba se taie si se pune peste ceapa si ciuperci, adaugandu-se 3 oua si condimentele mentionate. Toate acestea se pun pe o bucata mare de sorici, dupa care acesta se ruleaza si se coase in parti. Apoi pe aseaza intr-o tava, se toarna berea si se lasa la fiert 15 minute. Intre timp se mai adauga bere(cu o lingura) peste sorici pentru a-l fragezi. Deasupra se pune o folie de aluminiu.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii