autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Sorici umplut

Autor: denny (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: denny (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 mai 2009

Ingrediente
o bucata mare de sorici, o ceapa mare, ciuperci, 300g grame carne tocata de porc, 3 oua, ficat si limba de porc(fierte), condimente: marar, piper, sare, coriandru, condiment pentru carne de porc, 1 bere neagra.

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie rondele si se pune la calit intr-o tigaie cu ulei incins. Peste aceasta se pun ciupercile taiate marunt si carnea. Ficatul si limba se taie si se pune peste ceapa si ciuperci, adaugandu-se 3 oua si condimentele mentionate. Toate acestea se pun pe o bucata mare de sorici, dupa care acesta se ruleaza si se coase in parti. Apoi pe aseaza intr-o tava, se toarna berea si se lasa la fiert 15 minute. Intre timp se mai adauga bere(cu o lingura) peste sorici pentru a-l fragezi. Deasupra se pune o folie de aluminiu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sorici umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui in sos de smantana cu cartofi condimentati

Pui in sos de smantana cu cartofi condimentati

Pieptul de pui l-am spălat bine, l-am porţionat si l-am pus să se scurgă pe şervete de hârtie.

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pilaf cu carne de gaina si ardei copti

Pilaf cu carne de gaina si ardei copti

Pilaful cu carne de gaina si ardei copti este o mincare deosebit de satioasa si gustoasa. Am taiat

8 voturi    6 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • o bucata mare de sorici
  • o ceapa mare
  • ciuperci
  • 300g grame carne tocata de porc
  • 3 oua
  • ficat si limba de porc(fierte)
  • condimente: marar
  • piper
  • sare
  • coriandru
  • condiment pentru carne de porc
  • 1 bere neagra.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Potaje de acelga(tocana de cardon)