autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Sorici umplut

Autor: denny (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: denny (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 mai 2009

Ingrediente
o bucata mare de sorici, o ceapa mare, ciuperci, 300g grame carne tocata de porc, 3 oua, ficat si limba de porc(fierte), condimente: marar, piper, sare, coriandru, condiment pentru carne de porc, 1 bere neagra.

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie rondele si se pune la calit intr-o tigaie cu ulei incins. Peste aceasta se pun ciupercile taiate marunt si carnea. Ficatul si limba se taie si se pune peste ceapa si ciuperci, adaugandu-se 3 oua si condimentele mentionate. Toate acestea se pun pe o bucata mare de sorici, dupa care acesta se ruleaza si se coase in parti. Apoi pe aseaza intr-o tava, se toarna berea si se lasa la fiert 15 minute. Intre timp se mai adauga bere(cu o lingura) peste sorici pentru a-l fragezi. Deasupra se pune o folie de aluminiu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sorici umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Aripioare de pui la tava - Ostropel

Aripioare de pui la tava - Ostropel

Se aseaza intr-o tava toate aripioarele de pui,se amesteca toate ingredientele intr-un bol,mai putin

6 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ciulama de curcan cu mamaliguta(Zepter)

Ciulama de curcan cu mamaliguta(Zepter)

Ceapa o tocam marunt. Carnea o portionam in bucati potrivite,Se poate dezosa pulpa si aripa ,daca

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • o bucata mare de sorici
  • o ceapa mare
  • ciuperci
  • 300g grame carne tocata de porc
  • 3 oua
  • ficat si limba de porc(fierte)
  • condimente: marar
  • piper
  • sare
  • coriandru
  • condiment pentru carne de porc
  • 1 bere neagra.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Sarmale in dovleac