autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Sorici umplut

Autor: denny (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: denny (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 mai 2009

Ingrediente
o bucata mare de sorici, o ceapa mare, ciuperci, 300g grame carne tocata de porc, 3 oua, ficat si limba de porc(fierte), condimente: marar, piper, sare, coriandru, condiment pentru carne de porc, 1 bere neagra.

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie rondele si se pune la calit intr-o tigaie cu ulei incins. Peste aceasta se pun ciupercile taiate marunt si carnea. Ficatul si limba se taie si se pune peste ceapa si ciuperci, adaugandu-se 3 oua si condimentele mentionate. Toate acestea se pun pe o bucata mare de sorici, dupa care acesta se ruleaza si se coase in parti. Apoi pe aseaza intr-o tava, se toarna berea si se lasa la fiert 15 minute. Intre timp se mai adauga bere(cu o lingura) peste sorici pentru a-l fragezi. Deasupra se pune o folie de aluminiu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sorici umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chili con carne

Chili con carne

Pentru inceput spalam si taiem cuburi ardeii, rosiile, ceapa. Usturoiul se taie foarte marunt . Incingem

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu pui si ciuperci in sos de vin si smantana

Paste cu pui si ciuperci in sos de vin si smantana

Pieptul de pui se spala, se sterge bine cu prosoape absorbante apoi se taie fasiute potrivite. Se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • o bucata mare de sorici
  • o ceapa mare
  • ciuperci
  • 300g grame carne tocata de porc
  • 3 oua
  • ficat si limba de porc(fierte)
  • condimente: marar
  • piper
  • sare
  • coriandru
  • condiment pentru carne de porc
  • 1 bere neagra.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Varza fiarta cu coaste de porc