autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Sorici umplut

Autor: denny (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: denny (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 mai 2009

Ingrediente
o bucata mare de sorici, o ceapa mare, ciuperci, 300g grame carne tocata de porc, 3 oua, ficat si limba de porc(fierte), condimente: marar, piper, sare, coriandru, condiment pentru carne de porc, 1 bere neagra.

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie rondele si se pune la calit intr-o tigaie cu ulei incins. Peste aceasta se pun ciupercile taiate marunt si carnea. Ficatul si limba se taie si se pune peste ceapa si ciuperci, adaugandu-se 3 oua si condimentele mentionate. Toate acestea se pun pe o bucata mare de sorici, dupa care acesta se ruleaza si se coase in parti. Apoi pe aseaza intr-o tava, se toarna berea si se lasa la fiert 15 minute. Intre timp se mai adauga bere(cu o lingura) peste sorici pentru a-l fragezi. Deasupra se pune o folie de aluminiu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sorici umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale din varza murata cu carne de vita

Sarmale din varza murata cu carne de vita

La varza murata( productie proprie dupa reteta regretatului Radu Anton Roman) i se taie cotorul si

4 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
CURCAN AFUMAT CU CHIPSURI

CURCAN AFUMAT CU CHIPSURI

1.Fasolea cu bobul mare se fierbe in 2,5 dl. apa sarata, 15 minute, in vas acoperit.Se strecoara

19 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • o bucata mare de sorici
  • o ceapa mare
  • ciuperci
  • 300g grame carne tocata de porc
  • 3 oua
  • ficat si limba de porc(fierte)
  • condimente: marar
  • piper
  • sare
  • coriandru
  • condiment pentru carne de porc
  • 1 bere neagra.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui cu orez la cuptor