autor:

Sorin MORAR

» » Conserve si muraturi

Sos a la Mures

Autor: Sorin MORAR (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sorin MORAR (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 octombrie 2008

Ingrediente
400g boia ardei dulce, 50g boia ardei iute, 400ml vin rosu, 25g piper, 150g mustar, 50g sare, 20g chimen.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Peste boia se pune vinul, mustarul, piperul pisat, chimenul pisat si sarea. Se freaca bine cu lingura de lemn pana sa face o pasta omogena. Se pastreaza in borcane.
Se poate servi la orice friptura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos a la Mures" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Rosii uscate la soare conservate in ulei de masline pe pat de busuioc

Rosii uscate la soare conservate in ulei de masline pe pat de busuioc

Spalam rosiile bine coapte, le taiem felii subtiri si le rasfiram pe sita, astfel incat feliile sa

4 voturi    7 comentarii
96h
Conserve si muraturi
Gogosari in suc de rosii

Gogosari in suc de rosii

Gogosari se curata si se taie in 4 sau dupa marimea care doreste fiecare. Rosiile se dau prin

5 voturi    4 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 400g boia ardei dulce
  • 50g boia ardei iute
  • 400ml vin rosu
  • 25g piper
  • 150g mustar
  • 50g sare
  • 20g chimen.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Conserve si muraturi

Marmelada de nectarine Marmelada de nectarine

Marmelada de nectarine este o delicatesa, dar nu toate gospodinele au incercat pana acum aceasta reteta. Sigur daca incerci sa o faci

2 voturi    0 comentarii
40 min
Conserve si muraturi
Dulceata de nuci verzi Dulceata de nuci verzi

Se curata nucile de coaja verde pana se ajunge la miezul alb. Pe masura ce se curata, se pun intr-un borcan cu apa cu sare de lamaie.

40 voturi    20 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Tocana cu orez