Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 19 august 2008
Ingrediente
faina, mustar, smantana, supa de oase, unt, zahar, otet, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Faina se adauga in unt , se amesteca cu smantana , supa de otet si sare. Se face totul la foc moderat , amestecand continuu . Se adauga mustar si zahar apoi se fierbe sosul inca 10-15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos ardelenesc" nu uita sa-i faci un
review
Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam
0 voturi
0 comentarii
2h 30 min
- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui.
- Intre timp amestecati
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 august 2009
Cred ca e un sos fin.