autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

sos caramel cu arome

Autor: ionita beatrice (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 01 aprilie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ionita beatrice (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 01 aprilie 2006

Ingrediente
200 g zahar, 1 fiola esenta rom, 2-3 linguri lapte, lingurita coaja de portocala rasa marunt (sau lamaie), 1 praf scortisoara,

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

3 voturi

Mod de preparare

puneti laptele la foc mic impreuna cu coaja de portocala , esenta de rom si scortisoara. se caramelizeaza zaharul la foc mic, dupa ce se rumeneste in intregime se adauga laptele fiert. se stinge focul, apoi se amesteca pana la omogenizarea compozitiei.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos caramel cu arome" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clafoutis cu struguri

Clafoutis cu struguri

Intr-un castron inalt se pun ouale,zaharul,uleiul si esentele si se amesteca bine cateva minute. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu nuca

Cornulete cu nuca

Se pune drojdia la dospit cu putin zahar, apa calduta si faina. Se pun intr-un castorn restul de

11 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 200 g zahar
  • 1 fiola esenta rom
  • 2-3 linguri lapte, lingurita coaja de portocala rasa marunt (sau lamaie)
  • 1 praf scortisoara

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Chec bicolor