autor:

Fara foto

» » Spume si creme dulci

Sos de banane

Autor: Andrei (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andrei (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Ingrediente
-400 gr banane., -2 linguri de gem de prune fara zahar., -100 ml rom sau sampanie.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie felii toate bananele si se pun intr-o cratita. Se adauga sampania si daca doriti putina miere.Se fierbe pe vasul acoperit cu flacara mica. Dupa ce s-au inmuiat bananele se pune si gemul de prune si se mixeaza cu ajutorul unui blender pana cand devine un fel de piure. Dupa ce este gata sosul se poate completa cu bucatele de biscuit dietetic sfarmati. Se serveste calut.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de banane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Mini tarte de post cu sos de cacao si banane

Mini tarte de post cu sos de cacao si banane

Punem intr-un bol uleiul, un varf de sare, zaharul si coaja de portocala. Bicarbonatul il stingem

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Pepene galben trandafiriu

Pepene galben trandafiriu

Pepene se spala, se taie in doua si i se scot semintele. Il taiem felii, ii scoatem coaja si il facem

1 vot    12 comentarii
40 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 14 februarie 2011

    mmh, interesant, banane, sampanie....

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Foarte bun.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -400 gr banane.
  • -2 linguri de gem de prune fara zahar.
  • -100 ml rom sau sampanie.

Raporteaza reteta

Czompa (Chef de cuisine)

mmh, interesant, banane, sampanie....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Jeleu din struguri Kis Mis Jeleu din struguri Kis Mis

Am curatat boabele de struguri, am indepartat coditele, apoi i-am trecut sub jet de apa rece. Am pus boabele de struguri la fiert cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Pasta de porumbe (poroambe) Pasta de porumbe (poroambe)

Bobitele de porumbe se curata de codite si se spala in mai multe ape reci. Se acopera cu apa si se fierb cca 15-20 minute de la primul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
spuma de fructe