autor:

Fara foto

» » Spume si creme dulci

Sos de banane

Autor: Andrei (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andrei (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Ingrediente
-400 gr banane., -2 linguri de gem de prune fara zahar., -100 ml rom sau sampanie.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie felii toate bananele si se pun intr-o cratita. Se adauga sampania si daca doriti putina miere.Se fierbe pe vasul acoperit cu flacara mica. Dupa ce s-au inmuiat bananele se pune si gemul de prune si se mixeaza cu ajutorul unui blender pana cand devine un fel de piure. Dupa ce este gata sosul se poate completa cu bucatele de biscuit dietetic sfarmati. Se serveste calut.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de banane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Mini tarte de post cu sos de cacao si banane

Mini tarte de post cu sos de cacao si banane

Punem intr-un bol uleiul, un varf de sare, zaharul si coaja de portocala. Bicarbonatul il stingem

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Pudding insiropat de lamaie

Pudding insiropat de lamaie

Incalzeste cuptorul la 180ᵒC.Bate untul/margarina cu zaharul si coaja de lamaie.Adauga zeama de

7 voturi    6 comentarii
1h
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 14 februarie 2011

    mmh, interesant, banane, sampanie....

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Foarte bun.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -400 gr banane.
  • -2 linguri de gem de prune fara zahar.
  • -100 ml rom sau sampanie.

Raporteaza reteta

Czompa (Chef de cuisine)

mmh, interesant, banane, sampanie....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Inimioare pline de savoare Inimioare pline de savoare

*Aluat: 1.Amestecam faina cu zaharul si sarea pe o suprafata de lucru cat mai rece posibil. 2.Adaugam untul foarte rece taiat in bucatele

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tiramisu de portocalã Tiramisu de portocalã

Un desert asemãnãtor a fost fãcut in sec. 17 in Siena, oras al provinciei italiene Toscana. Cu ocazia vizitei

7 voturi    7 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
IAURT CU CEREALE CAPTAIN CRANTZ