autor:

Fara foto

» » Spume si creme dulci

Sos de banane

Autor: Andrei (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andrei (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Ingrediente
-400 gr banane., -2 linguri de gem de prune fara zahar., -100 ml rom sau sampanie.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie felii toate bananele si se pun intr-o cratita. Se adauga sampania si daca doriti putina miere.Se fierbe pe vasul acoperit cu flacara mica. Dupa ce s-au inmuiat bananele se pune si gemul de prune si se mixeaza cu ajutorul unui blender pana cand devine un fel de piure. Dupa ce este gata sosul se poate completa cu bucatele de biscuit dietetic sfarmati. Se serveste calut.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de banane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Mini tarte de post cu sos de cacao si banane

Mini tarte de post cu sos de cacao si banane

Punem intr-un bol uleiul, un varf de sare, zaharul si coaja de portocala. Bicarbonatul il stingem

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Lapte de pasăre

Lapte de pasăre

1. Algoritmul este simplu; pentru fiecare litru de lapte folosim 3 ouă . 2. Albuşurile se bat

1 vot    1 comentariu
1h
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 14 februarie 2011

    mmh, interesant, banane, sampanie....

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Foarte bun.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -400 gr banane.
  • -2 linguri de gem de prune fara zahar.
  • -100 ml rom sau sampanie.

Raporteaza reteta

Czompa (Chef de cuisine)

mmh, interesant, banane, sampanie....

Adauga reteta
Retete

din Spume si creme dulci

Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Panna cotta Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Nutella