Intr-o oala punem niste apa la fiert.
Spalam rosiile si cand apa din oala incepe sa clocoteasca, dam drumul rosiior si le lasam cam 2 minute la oparit.
Le scoatem cu o paleta, le punem intr-un bol sa se racoreasca, decojim pielita si indepartam cotoarele.
Gogosarii si kapia ii spalam, ii curatam de seminte si ii taiem bucati potrivite.
Curatam ceapa si o taiem in sferturi.
Trecem prin robot mai intai ceapa, apoi rosiile, iar la sfarsit gogosarii si kapia. Daca nu aveti robot le puteti da prin masina de tocat.
Intr-o cratita mai mare punem uleiul la incins, dam drumul cepei si rosiilor.
Le lasam cam 5 minute pe foc, adaugam pasta de gogosasi cu kapia, presaram sarea si putin piper proaspat rasnitat.
Focul la aragaz trebuie sa fie potrivit, amestecam des in sos cu o paleta de lemn si il lasam sa scada binisor. Eu l-am fiert cam o ora si 20 de minute.
La final adaugam foaia de dafin rupta bucatele si amestecam.
Tragem cratita de pe foc, iar in borcane bine spalate si uscate, punem sosul fierbinte.
Invelim borcanele intr-o patura si le lasam pana a doua zi asa, apoi le dam la rece.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii