Otetul se amesteca cu 100 ml de apa si se fierbe impreuna cu ceapa , tarhonul ,f oile de dafin, sarea si piperul cca 20 min.
Compozitia rezultata se strecoara in alt vas . Se adauga apoi galbenusurile si se amesteca totul la foc moderat, pana ce se omogenizeaza.
Untul topit se adauga treptat batandu-se continuu cu telul pana se alifiaza. Se ia vasul de pe foc, iar compozitia se stropeste cu otet si suc de lamaie , apoi se adauga cateva frunze de tarhon si de patrunjel .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii