Se spala rosiile, merele si ardeii iuti. Se taie rosiile, se scot cotoarele la mere si se taie felii, se taie codita la ardei si se dau in doua pe lungime. Se pun intr-un vas incapator si se dau la foc impreuna cu zaharul si sarea timp de 2 ore. Se lasa la racit si se trec prin masina de suc de rosii. Se fierb din nou aproximativ 2 ore si daca nu este destul de gros se pune bulionul pentru a obtine consistenta dorita.
Se pune fierbinte in sticle (0,3l-0,5l) sau borcanase, se capseaza si se invelesc pana a doua zi.
Este foarte iute.
Se poate utiliza ca atare, in combinatii cu ketchup sau mustar, etc.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii