Se spala rosiile, merele si ardeii iuti. Se taie rosiile, se scot cotoarele la mere si se taie felii, se taie codita la ardei si se dau in doua pe lungime. Se pun intr-un vas incapator si se dau la foc impreuna cu zaharul si sarea timp de 2 ore. Se lasa la racit si se trec prin masina de suc de rosii. Se fierb din nou aproximativ 2 ore si daca nu este destul de gros se pune bulionul pentru a obtine consistenta dorita.
Se pune fierbinte in sticle (0,3l-0,5l) sau borcanase, se capseaza si se invelesc pana a doua zi.
Este foarte iute.
Se poate utiliza ca atare, in combinatii cu ketchup sau mustar, etc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii