autor:

Lupu Caprian Irina Mihaela

» » , Aperitive, Sosuri

Sos pentru ardei umpluti

Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 martie 2009

Ingrediente
150g smantana, 1 lingura bulion, 2-3 linguri faina de grau, 1 foaie de dafin, 3 boabe ienibahar, 1 lingurita secretul gustului de legume, 1 legatura marar, ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

25 voturi

Mod de preparare

Se pune ceapa cu bulionul, s.g., dafinul, ienibaharul, sarea, piperul si uleiul la calit intr-o cratita, pana se inmoaie ceapa, se adauga cu apa si se lasa la fiert. Intr-un castron se prepara din faina, smantana si apa o pasta ca pentru clatite, dati focul la minim si adaugati in cratita energic. Se pune mararul tocat marunt si se mai fierbe 5 minute. Se serveste cald peste ardeii umpluti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos pentru ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos de brocoli cu brânză

Sos de brocoli cu brânză

Fierbem brocoli în apă cu sare împreună cu un morcov şi o bucată de păstârnac. Se strecoară

4 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri
Gnocchi cu broccoli si branza albastra

Gnocchi cu broccoli si branza albastra

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Fierbe broccoli in apa timp de 3-4 minute apoi in aceasi apa pune

6 voturi    2 comentarii
40 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    SILVIA , 02 iulie 2017

    CRED IN RETETELE VOASTRE .

  • Fara foto

    rodica ene , 17 iunie 2010

    la ingrediente nu este trecut ceapa si ce pui la calit?bulion cu ce?

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

25 voturi

Ingrediente

  • 150g smantana
  • 1 lingura bulion
  • 2-3 linguri faina de grau
  • 1 foaie de dafin
  • 3 boabe ienibahar
  • 1 lingurita secretul gustului de legume
  • 1 legatura marar
  • ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

SILVIA

CRED IN RETETELE VOASTRE .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sos de visine