Se pune ceapa cu bulionul, s.g., dafinul, ienibaharul, sarea, piperul si uleiul la calit intr-o cratita, pana se inmoaie ceapa, se adauga cu apa si se lasa la fiert. Intr-un castron se prepara din faina, smantana si apa o pasta ca pentru clatite, dati focul la minim si adaugati in cratita energic. Se pune mararul tocat marunt si se mai fierbe 5 minute. Se serveste cald peste ardeii umpluti.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii