Sos picant de prune

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa
Sos picant de prune

Ingrediente

  • 2,5 kg prune
  • 2 linguri otet
  • 2 linguri zahar brut
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingura usturoi pudra
  • 50g ghimbir proaspat, ras
  • 1 lingurita ardei iute uscat
  • 1lingura ceapa pudra

Mod de preparare

Se scot samburii si se mixeaza prunele in robot.

Se pune amestecul de prune intr-un ceaun, (daca nu aveti folositi o cratita)se adauga restul de ingrediente, se amesteca si se tin pe foc mediu pana se obtine o pasta densa, dar atentie trebue amestecat des!

Se pune amestecul fierbinte in borcane sterilizate, se infileteaza capacele si se asaza borcanele in paturi, pana a doua zi cand se eticheteaza si se pun la racoare pe raft, in camara.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor