Ceapa si ciupercile se inabusa in unt. Se adauga cca 400 ml de apa fiarta, sare, piper, vin, supa de oase si se fierbe totul la foc moderat 10 min.
Separat se fierbe sosul tomat cu morcovii si pastarnacul cca 20 min, dupa care se scot legumele. Sosul obtinut se toarna fiert peste compozitia cu ciuperci si se continua fierberea 5 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii