autor:

Anonim

» » , Aperitive, Sosuri

sos vanatoresc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
sos tomat, supa de oase, ceapa, morcovi, pastarnac, ciuperci, unt, vin rosu, piper si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Ceapa si ciupercile se inabusa in unt. Se adauga cca 400 ml de apa fiarta, sare, piper, vin, supa de oase si se fierbe totul la foc moderat 10 min.
Separat se fierbe sosul tomat cu morcovii si pastarnacul cca 20 min, dupa care se scot legumele. Sosul obtinut se toarna fiert peste compozitia cu ciuperci si se continua fierberea 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos vanatoresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Friptura de pui cu gomboti ( galuste)si sos vanatoresc

Friptura de pui cu gomboti ( galuste)si sos vanatoresc

Dupa ce s-a racit zarzavatul din supa , se da pe razatoarea mare. Supa se da in clocot cu foaia de

2 voturi    1 comentariu
2h
Sosuri
IEPURE MARINAT SI SOS VANATORESC LA CUPTOR

IEPURE MARINAT SI SOS VANATORESC LA CUPTOR

Se spala foarte bine carnea de iepure si se portioneaza,se curata legumele-ceapa,usturoiul,morcovii

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Retete de Craciun

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Adaug in sosul acesta niste gogoloaie facute din paine...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Adaug in sosul acesta niste gogoloaie facute din paine...

Adauga reteta
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Rata aromata in sos de vin rosu