Se taie cartofii si morcovii cubulete si se pun la fiert alaturi de mazare pentru aprox 20 de minute. Se adauga o jumatate de lingurita de Delikat legume si sare, dupa gust.
Pe la jumatatea timpului, se poate incalzi cuptorul.
Cand legumele sunt aproape fierte, se dau de pe foc si se asaza intr-o tava unsa cu unt, dar in care am pus si bucatele de unt. Se adauga si 2 polonice din supa in care au fiert. Se pun bucatele de unt din loc in loc. Se da tava la cuptor, la foc potrivit, pentru aprox 15 de minute.
Se scoate tava din cuptor si se asaza legumele pe un platou. Se rade cascavalul. Se decoreaza cu busuioc proaspat.
Se pot servi ca garnitura la friptura sau carnati.
Pofta Buna!
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii