Se taie cartofii si morcovii cubulete si se pun la fiert alaturi de mazare pentru aprox 20 de minute. Se adauga o jumatate de lingurita de Delikat legume si sare, dupa gust.
Pe la jumatatea timpului, se poate incalzi cuptorul.
Cand legumele sunt aproape fierte, se dau de pe foc si se asaza intr-o tava unsa cu unt, dar in care am pus si bucatele de unt. Se adauga si 2 polonice din supa in care au fiert. Se pun bucatele de unt din loc in loc. Se da tava la cuptor, la foc potrivit, pentru aprox 15 de minute.
Se scoate tava din cuptor si se asaza legumele pe un platou. Se rade cascavalul. Se decoreaza cu busuioc proaspat.
Se pot servi ca garnitura la friptura sau carnati.
Pofta Buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii