autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

SOTE DE CONOPIDA CU MORCOV SI TELINA

Autor: eli teodoru (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: eli teodoru (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 mai 2008

Ingrediente
1conopida, 3-4 morcovi, 1 telina potrivita, ulei,sare,condiment cu gust de legume,patrunjel frunze.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Speli conopida,o desfaci in buchetele apoi cureti morcovii si telina si le tai marunt.Calesti legumele in putin ulei si dupa 1-2 minute torni 2 cani de supa preparata cu condimentul.Potrivesti de sare si lasi sa fiarba la foc mic 20-30min.Dupa ce legumele au fiert,presari verdeata.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "SOTE DE CONOPIDA CU MORCOV SI TELINA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete umplute

Vinete umplute

Se taie vinetele pe jumatate, se scoate miezul cu ajutorul unei linguri si apoi se oparesc. Cand

5 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piperchi

Piperchi

Se taie ardeii in patratele cu latura de 1 cm si se pun la prajit.Se lasa cam 15 minute,dupa care

23 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1conopida
  • 3-4 morcovi
  • 1 telina potrivita
  • ulei,sare,condiment cu gust de legume,patrunjel frunze.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Conopida gratinata