autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Sote de ficatei de pui cu usturoi

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 septembrie 2009

Ingrediente
1/2 kg ficatei de pui, 50 g unt, doua cepe, 200 g mazare boabe, 3 rosii, 50 ml ulei, 2 catei de usturoi, sare, piper, cimbu, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Ficateii curatati, ii calesti putin in unt pana scade sucul lasat.
Ceapa tocata marunt, o calesti in ulei, adaugi rosiile date pe razatoare si strecurate de seminte (poti inlocui rosiile cu suc de rosii). Dai cateva clocote, adaugi mazarea, usturoiul pisat si ficateii. Condimentezi, lasi sa fiarba impreuna 10 minute. Presari cu patrunjel verde, servesti cu muratura sau salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de ficatei de pui cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei de pui cu usturoi si frunza de patrunjel

Ficatei de pui cu usturoi si frunza de patrunjel

Ficatul se spala , se curata si se taie in bucati mai mici. Se incinge uleiul de masline si se adauga

11 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Carne marinata in vin

Carne marinata in vin

Mi-am taiat carnea felii, si am pregatit condimentele, Usturoiul si ienibahar-ul le-am pisat si

21 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Imi place cum ai preparat ficateii.O idee foarte buna!

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    simplu si gustos.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009

    Un preparat gustos.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

mirey (Chef de cuisine)

Imi place cum ai preparat ficateii.O idee foarte buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Favas á Algarvia