autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Sote de ficatei de pui cu usturoi

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 septembrie 2009

Ingrediente
1/2 kg ficatei de pui, 50 g unt, doua cepe, 200 g mazare boabe, 3 rosii, 50 ml ulei, 2 catei de usturoi, sare, piper, cimbu, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Ficateii curatati, ii calesti putin in unt pana scade sucul lasat.
Ceapa tocata marunt, o calesti in ulei, adaugi rosiile date pe razatoare si strecurate de seminte (poti inlocui rosiile cu suc de rosii). Dai cateva clocote, adaugi mazarea, usturoiul pisat si ficateii. Condimentezi, lasi sa fiarba impreuna 10 minute. Presari cu patrunjel verde, servesti cu muratura sau salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de ficatei de pui cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Imi place cum ai preparat ficateii.O idee foarte buna!

  • Estera Flori (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    simplu si gustos.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009

    Un preparat gustos.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg ficatei de pui
  • 50 g unt
  • doua cepe
  • 200 g mazare boabe
  • 3 rosii
  • 50 ml ulei
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbu
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

mirey (Chef de cuisine)

Imi place cum ai preparat ficateii.O idee foarte buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Oua florentine cu jambon