Ceapa se taie julien si se inabusa in ulei, picurindu-se cite putina apa. Cind ceapa este bine inabusita, nu prajita, se adauga ardeiul gras taiat tot julien si se adauga apa cat sa acopere bine legumele si se continua fierbera. Apoi se adauga ficateii,care in prealabil au fost trasi la tigaie in putin ulei. Se adauga sucul de rosii, pasta de ardei si gogosari,se condimenteaza cu paprica dulce sau iute, sare si piper. Se lasa sa scada bine.Cine doreste poate adauga si putin vin alb. Pe deasupra se presara patrunjel proaspat tocat. Se serveste cu garniture de orez,sau cartofi nature. Pofta buna.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii