autor:

» » Mancaruri cu carne

Sote de manzat cu legume

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 800 g carne de manzat taiata bucati, , 1 mijloc de varza, , 2 morcovi, , 1 tulpina de praz, , 270 g fasole boabe (alba sau rosie) fiarta si scursa., Pentru fiert si condimentat: 2 rosii, , 1 ceapa, , 2 catei de usturoi, , 1 foaie de dafin, , 1 crenguta de cimbru, , 1 cub de supa concentrata de pasare, , 30 g unt, , 2 linguri ulei de masline, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Taiati mijlocul de varza in patru si tineti sferturile 15 minute in apa clocotita cu sare, dupa care lasati-le sa se scurga.
Opariti rosiile, curatati-le de pielita si taiati-le bucati.
Curatati morcovii si ceapa si taiati-le rondele.
Curatati si spalati tulpina de praz si taiati-o bucati.
Incingeti, intr-o cratita, cele 2 linguri cu ulei, rumeniti bucatile de carne, scoateti-le pe o farfurie si aruncati uleiul in care le-ati prajit.
Puneti carnea inapoi in cratita, adaugati ceapa si rosiile si lasati-le sa fiarba circa 1 minut. Incorporati sferturile de varza, morcovii, prazul, usturoiul curatat si presat, foaia de dafin, cimbrul si cubul de zeama concentrata maruntit. Adaugati putina sare, piper si 25 cl de apa. Cand incepe sa clocoteasca sote-ul faceti focul mai mic si lasati-l sa fiarba incet, inca 50 de minute.
Adaugati boabele de fasole, lasati-le sa fiarba si ele 10 minute si incorporati untul, chiar inainte de a servi sote-ul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de manzat cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 800 g carne de manzat taiata bucati
  • 1 mijloc de varza
  • 2 morcovi
  • 1 tulpina de praz
  • 270 g fasole boabe (alba sau rosie) fiarta si scursa.
  • Pentru fiert si condimentat: 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • 1 crenguta de cimbru
  • 1 cub de supa concentrata de pasare
  • 30 g unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de iepure la tigaie cu garnitura de legume la gratar sau cartofi la cuptor