autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sote de morcovi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
500 g morcovi, , 25 g margarina, , 2 linguri zeama concentrata de legume (Knorr +apa), , 1 catel de usturoi tocat marunt, , 1 ceapa tocata marunt, , 1 lingura patrunjel verde tocat, , 1 lingura rozmarin tocat, , sare, , piper negru macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Se curata morcovii, se spala si se taie rondele subtiri pe diagonala.
Se-ncinge margarina intr-un tuci, se pun toate ingredientele plus sarea si piperul, si se fierb - cu capac - circa 15-20 de minute la foc mic. (Morcovii nu trebuie sa se inmoaie prea tare.)
Se mai gusta o data de sare si piper si se servesc intr-un castron incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de morcovi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sote de morcovi

Sote de morcovi

Se curata si se taie foarte fin morcovii feliute si/sau bastonase sau se dau pe razatoarea mare.

23 voturi    9 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de morcovi sote

Mancare de morcovi sote

Spălăm morcovii, îi curăţăm de coajă cu un cuţit sau chiar cu o spălătoare de vase

2 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • certejan

    certejan (Chef de cuisine):

    Am incercat-o, e f aromata, mai ales daca se pune rozmarin proaspat (am gasit de cumparat planta la ghiveci ), dar nu am adaugat Knorr deoarece evit concentratele (ce contin chimicale), cu toate acestea e f aromata si fara Knorr.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • 500 g morcovi
  • 25 g margarina
  • 2 linguri zeama concentrata de legume (Knorr +apa)
  • 1 catel de usturoi tocat marunt
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1 lingura rozmarin tocat
  • sare
  • piper negru macinat.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors de dovlecei cu stevie Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa şi ardeiul tocate, morcovul, ţelina şi păstârnacul date pe răzătoarea cu ochiuri mari se pun la călit în ulei,

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Cosulete aperitiv de primavara Cosulete aperitiv de primavara

Se taie foile de placinta in patrate cu latura de cca 15-20 cm. Se curata ceapa si se taie julien apoi incingem un strop de ulei de

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Sarmalute in foi de hrean