autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Sote de pui cu pasta de ardei copti

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 piepti de pui, , 4 ardei grasi rosii (capia sau gogosari) si 4 ardei grasi galbeni (toti ardeii trebuie copti, curatati si tinuti in ulei si otet), , 100 ml smantana subtire, , 2 catei de usturoi, , 2 crengute de rozmarin, , 3 crengute de cimbru, , 4 linguri ulei de masline, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata ardeii copti (marinati) si se taie fasii mai late, la fel ca si carnea de pui (cruda). Se curata usturoiul si se toaca marunt, impreuna cu frunzulitele de rozmarin si de cimbru. Ardeii impreuna cu carnea se rumenesc 5 minute in uleiul incins. Se adauga usturoiul si ierburile, se mai lasa cateva minute sa mijoteasca, apoi se incorporeaza smantana. Se sareaza, se pipereaza si se mai da in cateva clocote. Sote-ul astfel preparat se serveste fierbinte, cu o garnitura de orez sau paste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de pui cu pasta de ardei copti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Gulas de curcan cu legume

Gulas de curcan cu legume

1.Se curata si spala zarzavatul apoi se taie asa;ceapa julien,ardeii se feliaza subtire,la fel si

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Rulada de pui cu spanac

Rulada de pui cu spanac

Spanacul il spalam sub jetul de apa. Intr-o cratita punem niste apa la fiert cu un praf de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 piepti de pui
  • 4 ardei grasi rosii (capia sau gogosari) si 4 ardei grasi galbeni (toti ardeii trebuie copti
  • curatati si tinuti in ulei si otet)
  • 100 ml smantana subtire
  • 2 catei de usturoi
  • 2 crengute de rozmarin
  • 3 crengute de cimbru
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Parjoale ca acasa