Se curata ardeii copti (marinati) si se taie fasii mai late, la fel ca si carnea de pui (cruda). Se curata usturoiul si se toaca marunt, impreuna cu frunzulitele de rozmarin si de cimbru. Ardeii impreuna cu carnea se rumenesc 5 minute in uleiul incins. Se adauga usturoiul si ierburile, se mai lasa cateva minute sa mijoteasca, apoi se incorporeaza smantana. Se sareaza, se pipereaza si se mai da in cateva clocote. Sote-ul astfel preparat se serveste fierbinte, cu o garnitura de orez sau paste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii