autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Sote de pui cu pasta de ardei copti

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 piepti de pui, , 4 ardei grasi rosii (capia sau gogosari) si 4 ardei grasi galbeni (toti ardeii trebuie copti, curatati si tinuti in ulei si otet), , 100 ml smantana subtire, , 2 catei de usturoi, , 2 crengute de rozmarin, , 3 crengute de cimbru, , 4 linguri ulei de masline, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata ardeii copti (marinati) si se taie fasii mai late, la fel ca si carnea de pui (cruda). Se curata usturoiul si se toaca marunt, impreuna cu frunzulitele de rozmarin si de cimbru. Ardeii impreuna cu carnea se rumenesc 5 minute in uleiul incins. Se adauga usturoiul si ierburile, se mai lasa cateva minute sa mijoteasca, apoi se incorporeaza smantana. Se sareaza, se pipereaza si se mai da in cateva clocote. Sote-ul astfel preparat se serveste fierbinte, cu o garnitura de orez sau paste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de pui cu pasta de ardei copti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
RASOL DIN CARNE DE PASARE

RASOL DIN CARNE DE PASARE

Carnea se spala foarte bine si se fierbe in apa rece.Dupa ce luati spuma adaugati legumele curatate,spalate

24 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Vinete umplute la cuptor-specific tarilor arabe

Vinete umplute la cuptor-specific tarilor arabe

Se curata vinetele de coaja si se taie in jumatati. Se scoate miezul vinetelor si se aseaza intr-o

20 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 piepti de pui
  • 4 ardei grasi rosii (capia sau gogosari) si 4 ardei grasi galbeni (toti ardeii trebuie copti
  • curatati si tinuti in ulei si otet)
  • 100 ml smantana subtire
  • 2 catei de usturoi
  • 2 crengute de rozmarin
  • 3 crengute de cimbru
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Mancare de mazare cu coaste pe porc proaspete si mini-carote