autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Sote de rinichi

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
750 - 800 gr. rinichi, 5 cepe, 1 lingura plina de grasime, 1 pahar vin

Dificultate: Redusa Timp: 1h 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Se curata rinichiul de pielita si de grasime, se opareste in apa clocotita pentru ca sa-si mai mirosul si se taie felii. Ceapa taiata felii subtiri se inabusa in grasime, picurindu-se cite putina apa; cind ceapa este bine patrunsa, inabusita, nu prajita, se adauga si feliile de rinichi. Se continua inabusirea. Se stinge cu un amestec de vin si apa sau cu zeama de oase. Se lasa sa scada bine, se adauga sare si piper
Se serveste cu garnitura de orez, cartofi fierti sau macaroane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de rinichi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
ardei,dovlecei si rosii umplute cu carne pui

ardei,dovlecei si rosii umplute cu carne pui

Se amesteca carnea cu orezul,ceapa tocata,uliul si apa intr-un castronel.Se curata si se spala ardeii,rosiile

3 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Muschi de porc cu ciuperci

Muschi de porc cu ciuperci

Preparare:intr-o tigaie cu putin ulei prajim feliile de carne pe ambele parti dupa care le dam deoparte.

23 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

4 voturi

Ingrediente

  • 750 - 800 gr. rinichi
  • 5 cepe
  • 1 lingura plina de grasime
  • 1 pahar vin

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Paste cu pui și ciuperci