autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Sote de vaca cu salvie

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 1,2 kg pulpa de vaca, , 3 cepe, , 1 kg cartofi, , 1 catel de usturoi, , 10 cl vin alb sec, , 6 frunze de salvie, , 4 linguri ulei de masline, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Curatati ceapa si tocati-o marunt, iar cartofii curatati taiati-i bucati.
Prajiti cartofii circa 10 minute in 2 linguri de ulei incins si puneti-i deoparte. Stergeti tigaia, puneti la incins restul de ulei si prajiti bucatile de carne, aproximativ 10 minute, la foc potrivit, intorcandu-le pe toate partile. Scoateti-le din tigaie, puneti in locul lor ceapa tocata si usturoiul intreg necuratat si lasati-le sa se prajeasca circa 5 minute, la foc mic.
Puneti bucatile de carne inapoi in tigaie, adaugati sare, piper si frunzele de salvie, turnati peste ele vinul si 3 linguri cu apa si lasati-le sa fiarba 45 de minute (cu capac), la foc mic, intorcandu-le de cateva ori.
Adaugati cartofii, gustati inca o data de sare si piper, lasati sote-ul sa mai fiarba 15 minute si serviti-l fierbine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de vaca cu salvie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
TOCANITA DE FICAT DE VITA

TOCANITA DE FICAT DE VITA

Se pune ceapa la prajit(se pune putina sare,putina, pt prajirea cepei),apoi boiaua,usturoiul, taiat

10 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Rulada de carne tocata

Rulada de carne tocata

Se taie ceapa marunt si se caleste in uleiul de masline pana ia o culoare aurie. Se fierb 3 oua

15 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 1,2 kg pulpa de vaca
  • 3 cepe
  • 1 kg cartofi
  • 1 catel de usturoi
  • 10 cl vin alb sec
  • 6 frunze de salvie
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Sarmale cu carne de porc si varza acra in dovleac