Curatati ceapa si tocati-o marunt, iar cartofii curatati taiati-i bucati.
Prajiti cartofii circa 10 minute in 2 linguri de ulei incins si puneti-i deoparte. Stergeti tigaia, puneti la incins restul de ulei si prajiti bucatile de carne, aproximativ 10 minute, la foc potrivit, intorcandu-le pe toate partile. Scoateti-le din tigaie, puneti in locul lor ceapa tocata si usturoiul intreg necuratat si lasati-le sa se prajeasca circa 5 minute, la foc mic.
Puneti bucatile de carne inapoi in tigaie, adaugati sare, piper si frunzele de salvie, turnati peste ele vinul si 3 linguri cu apa si lasati-le sa fiarba 45 de minute (cu capac), la foc mic, intorcandu-le de cateva ori.
Adaugati cartofii, gustati inca o data de sare si piper, lasati sote-ul sa mai fiarba 15 minute si serviti-l fierbine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii