autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Sote de vaca cu salvie

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 1,2 kg pulpa de vaca, , 3 cepe, , 1 kg cartofi, , 1 catel de usturoi, , 10 cl vin alb sec, , 6 frunze de salvie, , 4 linguri ulei de masline, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Curatati ceapa si tocati-o marunt, iar cartofii curatati taiati-i bucati.
Prajiti cartofii circa 10 minute in 2 linguri de ulei incins si puneti-i deoparte. Stergeti tigaia, puneti la incins restul de ulei si prajiti bucatile de carne, aproximativ 10 minute, la foc potrivit, intorcandu-le pe toate partile. Scoateti-le din tigaie, puneti in locul lor ceapa tocata si usturoiul intreg necuratat si lasati-le sa se prajeasca circa 5 minute, la foc mic.
Puneti bucatile de carne inapoi in tigaie, adaugati sare, piper si frunzele de salvie, turnati peste ele vinul si 3 linguri cu apa si lasati-le sa fiarba 45 de minute (cu capac), la foc mic, intorcandu-le de cateva ori.
Adaugati cartofii, gustati inca o data de sare si piper, lasati sote-ul sa mai fiarba 15 minute si serviti-l fierbine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de vaca cu salvie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Carne de porc în sos caramel

Carne de porc în sos caramel

Tăiaţi carnea fâşii subţiri. Tăiaţi ceapa feliuţe. Căliţi împreună carnea şi ceapa în

11 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpa de miel cu verdeturi la cuptor

Pulpa de miel cu verdeturi la cuptor

Carnea se portioneaza. Legumele se spala, curata si se toaca dupa pofta inimii. Se condimenteaza,

4 voturi    5 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 1,2 kg pulpa de vaca
  • 3 cepe
  • 1 kg cartofi
  • 1 catel de usturoi
  • 10 cl vin alb sec
  • 6 frunze de salvie
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Pilaf de orez cu legume și pulpe de pui