autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Sote de vaca cu salvie

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 1,2 kg pulpa de vaca, , 3 cepe, , 1 kg cartofi, , 1 catel de usturoi, , 10 cl vin alb sec, , 6 frunze de salvie, , 4 linguri ulei de masline, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Curatati ceapa si tocati-o marunt, iar cartofii curatati taiati-i bucati.
Prajiti cartofii circa 10 minute in 2 linguri de ulei incins si puneti-i deoparte. Stergeti tigaia, puneti la incins restul de ulei si prajiti bucatile de carne, aproximativ 10 minute, la foc potrivit, intorcandu-le pe toate partile. Scoateti-le din tigaie, puneti in locul lor ceapa tocata si usturoiul intreg necuratat si lasati-le sa se prajeasca circa 5 minute, la foc mic.
Puneti bucatile de carne inapoi in tigaie, adaugati sare, piper si frunzele de salvie, turnati peste ele vinul si 3 linguri cu apa si lasati-le sa fiarba 45 de minute (cu capac), la foc mic, intorcandu-le de cateva ori.
Adaugati cartofii, gustati inca o data de sare si piper, lasati sote-ul sa mai fiarba 15 minute si serviti-l fierbine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de vaca cu salvie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu legume si sos soya

Pui cu legume si sos soya

Am spalat pieptul de pui pe care l-am taiat julien,cu legumele am procedat la fel.Am folosit o oala

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare chinezeasca cu piept de pui si legume(Chinese food)

Mancare chinezeasca cu piept de pui si legume(Chinese food)

Mai intai se taie pieptul bucati,(eu il tai bucati mai mari dar se poate taia si fasii mai lungi)apoi

11 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 1,2 kg pulpa de vaca
  • 3 cepe
  • 1 kg cartofi
  • 1 catel de usturoi
  • 10 cl vin alb sec
  • 6 frunze de salvie
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Placinta cu pui si masline