autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Sote de vaca cu salvie

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 1,2 kg pulpa de vaca, , 3 cepe, , 1 kg cartofi, , 1 catel de usturoi, , 10 cl vin alb sec, , 6 frunze de salvie, , 4 linguri ulei de masline, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Curatati ceapa si tocati-o marunt, iar cartofii curatati taiati-i bucati.
Prajiti cartofii circa 10 minute in 2 linguri de ulei incins si puneti-i deoparte. Stergeti tigaia, puneti la incins restul de ulei si prajiti bucatile de carne, aproximativ 10 minute, la foc potrivit, intorcandu-le pe toate partile. Scoateti-le din tigaie, puneti in locul lor ceapa tocata si usturoiul intreg necuratat si lasati-le sa se prajeasca circa 5 minute, la foc mic.
Puneti bucatile de carne inapoi in tigaie, adaugati sare, piper si frunzele de salvie, turnati peste ele vinul si 3 linguri cu apa si lasati-le sa fiarba 45 de minute (cu capac), la foc mic, intorcandu-le de cateva ori.
Adaugati cartofii, gustati inca o data de sare si piper, lasati sote-ul sa mai fiarba 15 minute si serviti-l fierbine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de vaca cu salvie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei sote cu piure de cartofi noi

Ficatei sote cu piure de cartofi noi

Am fiert pentru 10 minute ficateii sa nu se sfarame in tigaie.Ceapa am calit-o in putin ulei pana

1 vot    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Frigarui

Frigarui

Portionam carnea si o lasam la macerat in vinul condimentat pentru o ora. Infingem carnea in tepuse,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Vacuum Blender HB300RE

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 1,2 kg pulpa de vaca
  • 3 cepe
  • 1 kg cartofi
  • 1 catel de usturoi
  • 10 cl vin alb sec
  • 6 frunze de salvie
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Sombreri cu linte si carnati