1. Se taie carnea de porc in cubulete, se sareaza, pipereaza si se prajeste in ulei incins. Se scot si, in uleiul ramas, se caleste ceapa tocata marunt, se adauga pasta de rosii desfacuta cu putina apa, carnea, usturoiul pisat si vinul.
2. Se lasa sa fiarba 30 minute. Se potriveste de sare si piper si se serveste cu mamaliguta calda.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii