autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Sote din piept de pui (pentru 2 persoane)

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Ingrediente
1 piept de pui (taiat in cuburi), 1 morcov (feliat), 100 g ciuperci proaspete (feliate), 100 g fasole verde taiata bucatele(pastai), o (ceapa tocata marunt), 50 ml suc de rosii, 2-3 linguri ulei, o ceasca supa de carne, verdeata( frunze de patrunjel, marar, telina).

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Calesc usor ceapa, adaug morcovul si ciupercile, mai calesc 5-10 minute, dupa care adaug carnea, pastaile, carnea si supa. Condimentez, las sa fiarba. Cand toate sunt fierte, adaug sucul de rosii si mai las sa dea cateva clocote. Presar cu verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote din piept de pui (pentru 2 persoane)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Bun, bun....

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui (taiat in cuburi)
  • 1 morcov (feliat)
  • 100 g ciuperci proaspete (feliate)
  • 100 g fasole verde taiata bucatele(pastai)
  • o (ceapa tocata marunt)
  • 50 ml suc de rosii
  • 2-3 linguri ulei
  • o ceasca supa de carne
  • verdeata( frunze de patrunjel
  • marar
  • telina).

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
flori de piatra

flori de piatra (Chef de cuisine)

Bun, bun....

Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura din carne frageda de porc cu bere la cuptor