autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

SOTE MUSCHI DE PORC CU MAMALIGUTA

Autor: Tatarasanu Delia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Tatarasanu Delia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
muschiulet porc-1.4,ulei-0,150ml,vin alb,ceapa0,200,ardei gras-0,200 rosii-0,300 smintina-0,150 verdeturi,condimente ,mamaliga

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Muschiuletul se taie se pune la prajit apoi ceapa, ardeiul, rosia taiate si putina apa.Spre final se pune smintina, verdeturile,vinul si condimentele.
Daca ti-a placut reteta noastra "SOTE MUSCHI DE PORC CU MAMALIGUTA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de  maruntaie de miel

Tocanita de maruntaie de miel

Se spala maruntaiele bine dupa care se taie in bucati medii. Grasimea se taie cuburele mici si se

9 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Sarmale si ardei umpluti cu carne de curcan si ciuperci

Sarmale si ardei umpluti cu carne de curcan si ciuperci

Ceapa o curatam, o spalam si o tocam maruntel. Morcovii ii decojim, apoi ii dam pe razatoarea mare. Ardeiul

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • muschiulet porc-1.4,ulei-0,150ml,vin alb,ceapa0,200,ardei gras-0,200 rosii-0,300 smintina-0,150 verdeturi,condimente ,mamaliga

Raporteaza reteta

Retete
de Tatarasanu Delia
BORS TARANESC DE PUI

BORS TARANESC DE PUI

Se spala puiul se portioneaza si se pune la fiert.Legumele se taie cubulete si se pun la calit in

9 voturi    7 comentarii
5h
Borsuri si Ciorbe
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa mancarea!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Koteletter i fad ('Cotlet de porc in farfurie')