Faceti 400g de mamaliga, si o lasati sa se raceasca insa nu chiar de tot, apoi adaugati branza, smantana, 3 galbenusuri si amestecati energic pana se omogenizeaza bine toate ingradientele. Bateti albusurile spuma si apoi le incorporati usor in compozitia de mamaliga.Luati o cratita mai mare de teflon in care puneti 50g unt la topit si adaugati baconul taiat cubulete, lasandu-l sa se prajeasca dar nu de tot, doar pe jumatate. Apoi goliti baconul intr-un castron, iar in cratita de teflon puneti compozitia de mamaliga asezand-o bine, apoi peste puneti bucatelele de bacon prajit si deasupra cascavalul. Dati la cuptor pentru 15min, apoi serviti calda cu smantana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii