Soufflé de mamaliga cu bacon

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Soufflé de mamaliga cu bacon

Ingrediente

  • 400g mamaliga
  • 200g branza sarata data pe razatoare
  • 200g bacon
  • 50g unt
  • 200g smantana
  • 3 oua
  • 150 g cascaval dat pe razatoare

Mod de preparare

Faceti 400g de mamaliga, si o lasati sa se raceasca insa nu chiar de tot, apoi adaugati branza, smantana, 3 galbenusuri si amestecati energic pana se omogenizeaza bine toate ingradientele. Bateti albusurile spuma si apoi le incorporati usor in compozitia de mamaliga.Luati o cratita mai mare de teflon in care puneti 50g unt la topit si adaugati baconul taiat cubulete, lasandu-l sa se prajeasca dar nu de tot, doar pe jumatate. Apoi goliti baconul intr-un castron, iar in cratita de teflon puneti compozitia de mamaliga asezand-o bine, apoi peste puneti bucatelele de bacon prajit si deasupra cascavalul. Dati la cuptor pentru 15min, apoi serviti calda cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise