Soufflé de mamaliga cu bacon

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Soufflé de mamaliga cu bacon

Ingrediente

  • 400g mamaliga
  • 200g branza sarata data pe razatoare
  • 200g bacon
  • 50g unt
  • 200g smantana
  • 3 oua
  • 150 g cascaval dat pe razatoare

Mod de preparare

Faceti 400g de mamaliga, si o lasati sa se raceasca insa nu chiar de tot, apoi adaugati branza, smantana, 3 galbenusuri si amestecati energic pana se omogenizeaza bine toate ingradientele. Bateti albusurile spuma si apoi le incorporati usor in compozitia de mamaliga.Luati o cratita mai mare de teflon in care puneti 50g unt la topit si adaugati baconul taiat cubulete, lasandu-l sa se prajeasca dar nu de tot, doar pe jumatate. Apoi goliti baconul intr-un castron, iar in cratita de teflon puneti compozitia de mamaliga asezand-o bine, apoi peste puneti bucatelele de bacon prajit si deasupra cascavalul. Dati la cuptor pentru 15min, apoi serviti calda cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor