autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Souffle de broccoli cu piept de pui

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 decembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 decembrie 2013

Ingrediente
1 bucata broccoli, un piept de pui dezosat, 1 lingura unt, un praf de sare, piper proaspat macinat(dupa gust), 370 g smantana, 3 oua, o mana de masline, 300 g cascaval ras, 3 linguri cu lapte, 5-6 fire patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

15 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasiute si se pune la fiert in apa cu sare.Lasam pana cand carnea este bine fiarta avand grija ca din cand in cand sa indepartam spuma.Cand carnea este fiarta o scoatem pe o farfurie.
Spalam bucata de broccoli si o rupem in buchetele.Intr-un vas cu apa si sare care a ajuns la fierbere introducem buchetelele de broccoli si le tinem cateva minute(3/4).Cu ajutorul unei spatule scoatem apoi pe o farfurie buchetelele de broccoli.
Intre timp facem urmatorul amestec............amestecam jumatate din cantitatea de cascaval cu smantana,ouale si laptele.Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Ungem un vas termorezistent cu unt si asezam un rand de broccoli,un rand de piept de pui apoi iar broccoli si apoi iar pui(pe orizontala).Deasupra punem amestecul de mai sus si dam la cuptorul preincalzit ,la 180 timp de circa 20 min dupa care scoatem vasul ,presaram restul de cascaval si patrunjelul taiat marunt,punem din loc in loc maslinele si mai dam la cuptor pentru inca 10/15 min pana cand cascavalul se topeste .Se poate servi atat cald cat si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Souffle de broccoli cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Crema de branza cu verdeturi

Crema de branza cu verdeturi

Tocati mararul si patrunjelul marunt; Adaugati laptele si sarea intr-un vas pe foc si amestecati

0 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive
Potcoava cu cascaval

Potcoava cu cascaval

Aluatul se pregateste astfel: Intr-un vas amesteci faina,praful de copt si untul.Amesteci lasptele

18 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 16 martie 2015

    Ma bucur can iti place Moron!

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 16 martie 2015

    Carolina,nu este nici o problema,se poate fierbe si intreg.Eu am prefer at sa.l tai pentru can fierbe mai repede.

  • Fara foto

    Zinica Miron , 08 februarie 2015

    foarte buna

    • Fara foto

      Carolina Spiridon , 20 septembrie 2014

      Nu inteleg de ce pieptul trebue fiert taiat bucatele si nu poate fi fiert intregsi apoi taiat.Am sa pregatesc si eu aceasta mincare cred caeste foarte buna si sanatoasa.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 31 mai 2014

      eu nu,Doinita'))

    • Fara foto

      Doinita Stylianou , 28 mai 2014

      PARCA ERAM LA DIETA?

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 mai 2014

      Pesi Si Crystal Popescu,ma bucur ca va place.Si intradevar se poate folosi si conopida.

    • Fara foto

      Pesi Si Crystal Popescu , 22 mai 2014

      Foarte, foarte bun, usor de facut, la fel de bine poti folosi conopida !

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 februarie 2014

      ma bucur ca iti place Lucica!

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 13 februarie 2014

      Pe gustul meu! Exceptional!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 07 februarie 2014

      multumesc Claudia!ti-l recomand cu incredere!

    • Fara foto

      Chirila Doina , 06 februarie 2014

      si eu trebuie sa-l incerc!!!!!!!!!!

    • Fara foto

      Aurelia Boncut , 07 ianuarie 2014

      E foarte gustoas eu il pregatesc mereu

    • Fara foto

      Claudia Florina , 20 decembrie 2013

      arata bine si cred ca e si gustos si...lejer....am sa-l incerc cu siguranta!!1

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

15 voturi

Ingrediente

  • 1 bucata broccoli
  • un piept de pui dezosat
  • 1 lingura unt
  • un praf de sare
  • piper proaspat macinat(dupa gust)
  • 370 g smantana
  • 3 oua
  • o mana de masline
  • 300 g cascaval ras
  • 3 linguri cu lapte
  • 5-6 fire patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

25 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache (Chef de cuisine)

Ma bucur can iti place Moron!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Fasole cu usturoi si verdeata