Souffle de caise

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Souffle de caise

Ingrediente

  • - 4 ouă
  • - 1 kilogram de caise
  • - 250 gr de zahăr pudră
  • - unt pentru uns formele
  • - coajă de lămâie, esență de rom (opțional)

Mod de preparare

- pasăm caisele cu blenderul

- răzuim coaja de la jumătate de lămâie

- separăm albușurile de gălbenușuri, batem albușurile spumă

- frecăm gălbenușurile cu zahărul , apoi adăugăm coaja de lămâie , iar apoi pasta de caise .

- amestecăm cu o lingură de lemn, iar apoi adăugăm spuma de albușuri . Încorporăm ușor.

- ungem formele cu unt .

- turnăm compoziția în forme , le punem într-o tavă de cuptor, în care turnăm apă până la jumătatea formei. Băgăm la cuptor aproximativ 25 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise