- pasăm caisele cu blenderul
- răzuim coaja de la jumătate de lămâie
- separăm albușurile de gălbenușuri, batem albușurile spumă
- frecăm gălbenușurile cu zahărul , apoi adăugăm coaja de lămâie , iar apoi pasta de caise .
- amestecăm cu o lingură de lemn, iar apoi adăugăm spuma de albușuri . Încorporăm ușor.
- ungem formele cu unt .
- turnăm compoziția în forme , le punem într-o tavă de cuptor, în care turnăm apă până la jumătatea formei. Băgăm la cuptor aproximativ 25 de minute.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii