autor:

emadina

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

soufle de legume

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 mai 2010

Ingrediente
1/2 broccoli, 1/2 conopida, 1 dovlecel mic, 100 g mazare, 2 oua, 100 g branza de vaci cu smantana, 100 g cas de oaie, marar usturoi si ceapa verde

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Legumele taiate bucatele se oparesc cca.4 min in apa clocotita se strecoara si se amesteca cu celelalte ingrediente.Se unge cu unt un vas termoreyistent se pune compozitia si se da la cuptor pana se rumeneste
Daca ti-a placut reteta noastra "soufle de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Maqlube-mancare arabeasca cu orez si legume

Maqlube-mancare arabeasca cu orez si legume

Aceasta este o mancare traditionala, specifica Iordaniei si Palestinei, dar in ultimul timp o gasim

24 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei umpluti cu carne

Dovlecei umpluti cu carne

Intr-un vas, se amesteca carnea, parmezanul, ouale, pesmetul, busuiocul tocat, nucsoara, sare si

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    O bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Foarte sanatos!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 broccoli
  • 1/2 conopida
  • 1 dovlecel mic
  • 100 g mazare
  • 2 oua
  • 100 g branza de vaci cu smantana
  • 100 g cas de oaie
  • marar usturoi si ceapa verde

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Rondele de ceapa pane