autor:

emadina

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

soufle de legume

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 mai 2010

Ingrediente
1/2 broccoli, 1/2 conopida, 1 dovlecel mic, 100 g mazare, 2 oua, 100 g branza de vaci cu smantana, 100 g cas de oaie, marar usturoi si ceapa verde

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Legumele taiate bucatele se oparesc cca.4 min in apa clocotita se strecoara si se amesteca cu celelalte ingrediente.Se unge cu unt un vas termoreyistent se pune compozitia si se da la cuptor pana se rumeneste
Daca ti-a placut reteta noastra "soufle de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei prajiti

Dovlecei prajiti

Acest fel de mancare poate fi consumat ca atare, la masa de pranz. Dar la fel de bine poate constitui

2 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de hribi cu legume

Tocanita de hribi cu legume

Curatam hribii si ii spalam bine. Intr-o oala punem niste apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca

5 voturi    9 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    O bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Foarte sanatos!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 broccoli
  • 1/2 conopida
  • 1 dovlecel mic
  • 100 g mazare
  • 2 oua
  • 100 g branza de vaci cu smantana
  • 100 g cas de oaie
  • marar usturoi si ceapa verde

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Cartofiori mici in sos de branza