autor:

emadina

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

soufle de legume

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 mai 2010

Ingrediente
1/2 broccoli, 1/2 conopida, 1 dovlecel mic, 100 g mazare, 2 oua, 100 g branza de vaci cu smantana, 100 g cas de oaie, marar usturoi si ceapa verde

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Legumele taiate bucatele se oparesc cca.4 min in apa clocotita se strecoara si se amesteca cu celelalte ingrediente.Se unge cu unt un vas termoreyistent se pune compozitia si se da la cuptor pana se rumeneste
Daca ti-a placut reteta noastra "soufle de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita cu dovleac

Tocanita cu dovleac

Se taie cuburi carnea si dovleacul. Se taie marunt ceapa, rosiile si ardeii, iar ciupercile se spala

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Snitele de vinete

Snitele de vinete

Taiem vinetele pe lungime, le dam cu sare si le lasam circa 1 ora. Spalam si stergem de apa feliile

15 voturi    7 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    O bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Foarte sanatos!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 broccoli
  • 1/2 conopida
  • 1 dovlecel mic
  • 100 g mazare
  • 2 oua
  • 100 g branza de vaci cu smantana
  • 100 g cas de oaie
  • marar usturoi si ceapa verde

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Cosulete cu spanac si curcan