Spaghete cu sos de ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Spaghete cu sos de ciuperci

Ingrediente

  • 300 gr spaghete fara ou
  • 400 gr ciuperci
  • 200 ml sos de rosii
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 fir usturoi verde
  • busuioc
  • oregano
  • sare, piper

Mod de preparare

Fierbem apa, adaugam sare si cand clocoteste apa adaugam spaghettele. Le fierbem al dente apoi le scoatem si le punem pe un platou.

Tocam marunt ceapa si usturoiul si le calim in ulei de masline. Adaugam ciupercile si le lasam sa se faca.

Adaugam sosul de rosii , asezonam cu oregano, busuioc, sare si piper si dam in cateva clocote.

Turnam sosul peste paste si servim. sunt foarte bune atat calde cat si reci.

Alte retete delicioase gasiti pe blogul Caietul cu retete!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise