1. Ciupercile se taie in fasii inguste. Ceapa se curata si se taie in cuburi.
Ceapa, ciupercile si patrunjelul se calesc in 1+1/2 lingura de unt aproximativ 5
minute.
2. Se adauga rosiile, se condimenteaza totul cu sare, piper si zahar. Sosul se
lasa 1/4 ora sa fiarba sub capac.
3. In acest timp se fierb spaghetti 10-12 minute, apoi se lasa sa se scurga, se
amesteca cu restul de unt si in final cu sos. Inainte de servire se presara cu
parmezan.
Se consuma cu salata mixta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii