autor:

Torok Ana-Maria

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spaghette cu sos de rosii si ciuperci

Autor: Torok Ana-Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Torok Ana-Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 martie 2009

Ingrediente
250 g ciuperci champignons, mici, 1 ceapa, 3 l.s. unt, 5-6 l.s. frunze de patrunjel, taiate marunt, 500 g rosii taiate bucati (din conserva), sare, piper negru macinat, putin zahar, 400 g spaghetti, 3 l.s. parmezan proaspat ras

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

1. Ciupercile se taie in fasii inguste. Ceapa se curata si se taie in cuburi.
Ceapa, ciupercile si patrunjelul se calesc in 1+1/2 lingura de unt aproximativ 5
minute.
2. Se adauga rosiile, se condimenteaza totul cu sare, piper si zahar. Sosul se
lasa 1/4 ora sa fiarba sub capac.
3. In acest timp se fierb spaghetti 10-12 minute, apoi se lasa sa se scurga, se
amesteca cu restul de unt si in final cu sos. Inainte de servire se presara cu
parmezan.

Se consuma cu salata mixta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghette cu sos de rosii si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez cu ciuperci si ardei gras

Orez cu ciuperci si ardei gras

Se taie ceapa pestisori si se pune la calit cu ulei si apa. Ciupercile se curata si se spala, apoi

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pastai pane cu mujdei

Pastai pane cu mujdei

Se fierb pastaile de fasole in apa pana se inmoaie. Se bat ouale. Se adauga laptele, apoi faina,

7 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 250 g ciuperci champignons
  • mici
  • 1 ceapa
  • 3 l.s. unt
  • 5-6 l.s. frunze de patrunjel
  • taiate marunt
  • 500 g rosii taiate bucati (din conserva)
  • sare
  • piper negru macinat
  • putin zahar
  • 400 g spaghetti
  • 3 l.s. parmezan proaspat ras

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Dovlecei in crusta crocanta