Ingrediente
250 g ciuperci champignons, mici, 1 ceapa, 3 l.s. unt, 5-6 l.s. frunze de patrunjel, taiate marunt, 500 g rosii taiate bucati (din conserva), sare, piper negru macinat, putin zahar, 400 g spaghetti, 3 l.s. parmezan proaspat ras
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
2 voturi
Mod de preparare
Ceapa, ciupercile si patrunjelul se calesc in 1+1/2 lingura de unt aproximativ 5
minute.
2. Se adauga rosiile, se condimenteaza totul cu sare, piper si zahar. Sosul se
lasa 1/4 ora sa fiarba sub capac.
3. In acest timp se fierb spaghetti 10-12 minute, apoi se lasa sa se scurga, se
amesteca cu restul de unt si in final cu sos. Inainte de servire se presara cu
parmezan.
Se consuma cu salata mixta.
constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010
Merita incercata !