Fierbem pastele in apa cu un strop de sare conform instructiunilor de pe ambalaj.
Dupa fierbere le scurgem de apa ,apoi dam pastele printr-un jet de apa si le scurgem din nou.
Intr-o tigaie topim untul si adaugam pastele.
Amestecam.
Adaugam bucuiocul si piperul macinat dupa gust si amestecam.
Radem deasupra telemeaua
Servim calde.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii