Se pun 300-400 l apa cu putina sare la fiert.
Cand apa da in clocot se introduce spanacul si doar se opareste.(Se tine pana se inmoaie putin)
Se scurge bine de apa intr-o sita.
Ceapa se taie marunt si se pune la inabusit in 3 linguri ulei si 3 linguri cu apa.
Usturoiul se piseaza si se adauga peste ceapa.
Cand este gata ceapa ,se adauga spanacul , vegeta dupa gust , patrunjelul si se amesteca bine.
Cam atat!
Se serveste cu ou prajit alaturi.
Se recomanda ca spanacul sa fie consumat in stare cruda in salate, sau in mancare dar doar oparit.
Nu este recomandat ca spanacul sa fie fiert mai mult pentru ca i se distrug toate proprietatile.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii