Spanac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Spanac

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 5-6 catei usturoi
  • 2 cepe medii
  • 400 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • sare, piper

Mod de preparare

Spanacul se decongeleaza (eu am avut pus la congelator, dar se poate cumpara si de la supermaketuri).

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt, se pune la calit in putin ulei cu putin sare (sa se inmoaie mai repede).

Dupa ce s-a inmuiat putin ceapa, se adauga spanacul si 2 pahare de apa, se lasa sa fiarba putin pana scade. Dupa aceea se adauga laptele amestecat cu 2 linguri de faina. Se lasa la fiert putin sa se ingoase, dupa care se adauga usturoiul pisat marunt. Mai lasam vreo 5 minute sa dea un clocot si este gata.

Se poate servi cu ou prajit (ca in copilarie) sau cu orice altceva va face placere.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce cu miere

Turta dulce cu miere

Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....

Turta dulce cu miere
Faguri deliciosi

Faguri deliciosi

Reteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.

Faguri deliciosi
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor

Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor

De Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.

Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise