autor:

valentina ionita

» » Mancaruri cu carne

SPANAC CU CARNE DE PUI SI OUA LA CUPTOR

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 mai 2009

Ingrediente
pulpe pui, o ceapa, un morcov, cateva felii de telina, 2 catei de usturoi, suc de rosii,pasta de tomate sau jum kg rosii oparite 1 minut si decojite taiate cubulete sau pasate, 1 ardei gras, 1,5 - 2 kg spanac

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

25 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui poate fi prajita si pusa la sfarsit in spanac sau fiarta.
Carnea de pui (pulpele)se spala,se zvanta si se pune la fiert in apa rece cu ceapa,morcovul,telina.
Spanacul se spala foarte bine in mai multe ape.
Separat rosiile si ardeiul gras se inabusesc impreuna cu spanacul.Puneti un pic de apa fiarta.Zarzavaturile fierte se paseaza bine si se adauga peste spanac ,ardei si ,rosiile inabusite.Spanacul se adauga neoparit pentru a nu se pierde vitaminele si mineralele.Se adauga zeama de carne,condimentele si carnea fiarta.Se transfera intr-un vas de yena si se introduce la cuptor pana se rumeneste si scade putin,apoi se sparg cateva oua deasupra si se reintroduce la cuptor pentru cateva minute.
Se serveste cu lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "SPANAC CU CARNE DE PUI SI OUA LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2013

    Multumesc mult...

  • Liliana Iordache , 18 octombrie 2013

    foarte buna merci...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

    Va multumesc mult...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 decembrie 2009

      Frumos prezentat,sunt sigura ca este un deliciu.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

      Multumesc...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

      Multumesc...

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

      Mancare buna si sanatoasa,pe placul meu. Am sa o incerc.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

25 voturi

Ingrediente

  • pulpe pui
  • o ceapa
  • un morcov
  • cateva felii de telina
  • 2 catei de usturoi
  • suc de rosii,pasta de tomate sau jum kg rosii oparite 1 minut si decojite taiate cubulete sau pasate
  • 1 ardei gras
  • 1,5 - 2 kg spanac

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

50 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

76 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
mazare cu pui