autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac cu chifle

    Reteta postata pe: 13 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 13 aprilie 2005

Ingrediente
700 gr. spanac, 3 linguri untdelemn, 2 linguri faina, 2 chifle, 2 linguri margarina vegetala, sare si piper (dupa gust).

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Spanacul se alege, se spala si se fierbe in apa cu sare pana ce se inmoaie. Se scurge de zeama, se toaca marunt. Chiflele se taie in cuburi mici, se oparesc cu apa in care a fiert spanacul, apoi se storc. Zeama ramasa se pastreaza. Din untdelemn si faina, intr-o cratita se prepara un rantas, deschis la culoare, se stinge cu zeama de spanac, se adauga chiflele si spanacul, se amesteca bine, se pune sare, piper si margarina topita si se amesteca din nou. Se serveste cald, ca atare, ori drept garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu chifle" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti de post

Ardei umpluti de post

Se spala ardeii cu apa rece. Se taie capace, adica partea cu codita. Se inlatura peretii interiori

5 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cotlet de miel cu mustar si cartofi elvetieni

Cotlet de miel cu mustar si cartofi elvetieni

Cotletul de miel spalat si sters de apa se portioneaza, apoi se condimenteaza cu sare si piper.Intr-o

3 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 700 gr. spanac
  • 3 linguri untdelemn
  • 2 linguri faina
  • 2 chifle
  • 2 linguri margarina vegetala
  • sare si piper (dupa gust).

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

101 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Andive la cuptor