autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac cu chifle

    Reteta postata pe: 13 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 13 aprilie 2005

Ingrediente
700 gr. spanac, 3 linguri untdelemn, 2 linguri faina, 2 chifle, 2 linguri margarina vegetala, sare si piper (dupa gust).

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Spanacul se alege, se spala si se fierbe in apa cu sare pana ce se inmoaie. Se scurge de zeama, se toaca marunt. Chiflele se taie in cuburi mici, se oparesc cu apa in care a fiert spanacul, apoi se storc. Zeama ramasa se pastreaza. Din untdelemn si faina, intr-o cratita se prepara un rantas, deschis la culoare, se stinge cu zeama de spanac, se adauga chiflele si spanacul, se amesteca bine, se pune sare, piper si margarina topita si se amesteca din nou. Se serveste cald, ca atare, ori drept garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu chifle" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza dulce cu carnati afumati

Varza dulce cu carnati afumati

Varza dulce se toaca mai mare, se presara cu putina sare si se framanta putin cu mainile, ca sa se

21 voturi    7 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza noua cu marar si afumatura

Varza noua cu marar si afumatura

Varza se taie fideluta si se freaca cu sare. Ceapa verde se toaca marunt si se caleste in ulei. Se

3 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 700 gr. spanac
  • 3 linguri untdelemn
  • 2 linguri faina
  • 2 chifle
  • 2 linguri margarina vegetala
  • sare si piper (dupa gust).

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez

Dovleceii se spala bine, se sterg si apoi se taie pe lung in cate 2 jumatati, indepartand capetele. Fiecare jumatate se scobeste cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Bile de orez la Doubletta