Spanacul se alege, se spala si se fierbe in apa cu sare pana ce se inmoaie. Se scurge de zeama, se toaca marunt. Chiflele se taie in cuburi mici, se oparesc cu apa in care a fiert spanacul, apoi se storc. Zeama ramasa se pastreaza. Din untdelemn si faina, intr-o cratita se prepara un rantas, deschis la culoare, se stinge cu zeama de spanac, se adauga chiflele si spanacul, se amesteca bine, se pune sare, piper si margarina topita si se amesteca din nou. Se serveste cald, ca atare, ori drept garnitura.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii