Spanac cu ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Spanac cu ciuperci

Ingrediente

  • - 1 kg spanac
  • - ulei de masline (desi eu nu am avut si am pus de floarea soarelui)
  • - un praz
  • - o ceapa mare
  • - 15 ciupercute
  • - o legatura patrunjel
  • - sare, piper, usturoi
  • - un pahar vin alb
  • - cascaval sau branza de oaie

Mod de preparare

Dupa ce am spalat spanacul si taiat coditele, l-am adaugat intr-o oala alaturi de ulei, patrunjel si le-am lasat sa se inabuse, dupa ce a scazut un pic, am adaugat ciupercutele curatate si taiate in cubulete, prazul si ceapa la fel si ele, sare, un catel de usturoi, desi eu am inlocuit cu praf de usturoi si piper. Am amestecat si am lasat cu capac cateva minute, amestecand din cand in cand. Intre timp am adaugat si un pahar de 100 ml vin alb. Dupa ce s-a scazut din sos, am lasat un pic sa se raceasca. Am ornat cu cascaval taiat bucatele.

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor