Spanac cu orez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Spanac cu orez

Ingrediente

  • - 1 kg spanac
  • - o cana orez
  • - o rosie
  • - ulei masline
  • - sare, piper
  • - patrunjel (desi se pune marar, eu nu am avut)
  • - 1 morcov (desi morcov nu se pune, dar imi cerea sa-l pun in mancare, orfan ramas prin frigider)
  • - apa

Mod de preparare

Se incinge uleiul, se adauga ceapa maruntica, spanacul, rosia, patrunjelul, morcovul, sa se caleasca toate in oala, se adauga o cana de orez impreuna de un pahar de 150 ml apa, se amesteca sa nu se prinda, la foc mic lasand pana orezul ia toata apa, daca mai este necesar se mai adauga un pic. La final se adauga sarea si piperul dupa gust. Se serveste cu bucati de branza de oaie.

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor