Reteta postata pe: 19 ianuarie 2012
Ingrediente
1 kg de spanac,, 3 cepe,, 250 g orez,, sare, ulei.
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Spanacul se curata se spala in mai multe ape, se fierbe circa 10 minute se scoate si se lasa la scurs (sau luati spanac congelat si il veti pune dupa ce preparati ceapa si orezul).
Ceapa se toaca marunt si se caleste in uleiul incis se adauga orezul spalat si o cana din apa in care a fiert spanacul se pune capac si dupa ce s-a umflat orezul punem spanacul si in caz ca mai este nevoie adaugam putina apa. Mai lasam sa fiarba un pic pe foc. Intr-un alt vas punem putin ulei sau unt turnam compozitia de spanac si o dam la cuptor 15 minute.
Se serveste cu cascaval sau garnitura pentru diverse fripturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu orez" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se spala spanacul bine, bine, se fierbe, se strecoara, se taie cat de marunt. Se caleste ceapa in
7 voturi
0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se incinge uleiul, se adauga ceapa maruntica, spanacul, rosia, patrunjelul, morcovul, sa se caleasca
12 voturi
1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate