autor:

doru simona

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac cu ou ochi

Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 noiembrie 2010

Ingrediente
* Spanac (cantitatea e la alegere in functie de cat se doreste sa iasa, eu folosesc cam 1 kg pt 2 persoane) se poate folosi crud sau la borcan, * 1 ceapa, * 2-3 catei usturoi, * putin ulei, * putina pasta tomate, * sare, piper dupa gust, * ou

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Spanacul se spala bine si se lasa la scurs.

Ceapa se taie solzisori fini, usturoiul se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei , cand s.au aurit se adauga frunzele de spanac si se lasa cateva minute la calit pana se inmoaie putin spanacul . Se adauga si putina pasta tomate si se potriveste de sare si piper.

Se serveste alaturi de ou ochi, prajit.

O bunatate plina de savoare si vitamine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ou ochi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac scazut cu lapte si ochi de ou

Spanac scazut cu lapte si ochi de ou

Daca folosim spanac proaspat timpul de preparare creste cu circa 15 minute, timp care este necesar

53 voturi    20 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole cu legume si muschi de porc afumat

Fasole cu legume si muschi de porc afumat

1. Legumele se curata si se taie marunt sau mai măşcat, cum va place. 2. Se pune mai intai ceapa

1 vot    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2010

    Foarte bun spanacul tau!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • * Spanac (cantitatea e la alegere in functie de cat se doreste sa iasa
  • eu folosesc cam 1 kg pt 2 persoane) se poate folosi crud sau la borcan
  • * 1 ceapa
  • * 2-3 catei usturoi
  • * putin ulei
  • * putina pasta tomate
  • * sare
  • piper dupa gust
  • * ou

Raporteaza reteta

Retete
de doru simona
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

Mai intai preparam cafeaua din 4 cescute de apa cu 4 masuri de cafea. Apoi o punem la racit. Frisca

12 voturi    7 comentarii
2h
Torturi
Prajitura cu visine si frisca

Prajitura cu visine si frisca

Blat: Albusurile se bat cu cele 3 linguri de apa fierbinte, pana devin spuma , se adauga treptat

9 voturi    4 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Salata de vinete

Salata de vinete

Vinetel se coc in cuptor, ca sa se faca mai putin fum si mai putina mizerie. Dupa coacere se lasa

7 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte bun spanacul tau!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Mancare de fasole verde