Spanacul se curata bine si se clateste in cat mai multe ape. Se pune la fiert o oala cu apa in care, atunci cand a fiert, adaugam spanacul. Scoatem spanacul intr-o strecuratoare de plastic si-l lasam sa se scurga natural(nu-l stoarcem). Il taiem bucati de 2-3 cm. Separat taiem ceapa cuburi si o punem intr-un vas impreuna cu apa si uleiul. Cand ceapa a fiert adaugam spanacul si lasam sa fiarba 5 minute, dupa care adaugam grisul si omogenizam repede. Dupa ce a fiert grisul, maxim 5 minute, adaugam smantana si omogenizam repede. Lasam 5 minute pe foc si inchidem. Se serveste cald, ca si garnitura.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii