autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac cu smantana

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2009

Ingrediente
500 gr spanac, 1 ceapa mare, 2 linguri de gris, 2 linguri de smantana, sare dupa gust, 70 ml ulei, 50 ml apa

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Spanacul se curata bine si se clateste in cat mai multe ape. Se pune la fiert o oala cu apa in care, atunci cand a fiert, adaugam spanacul. Scoatem spanacul intr-o strecuratoare de plastic si-l lasam sa se scurga natural(nu-l stoarcem). Il taiem bucati de 2-3 cm. Separat taiem ceapa cuburi si o punem intr-un vas impreuna cu apa si uleiul. Cand ceapa a fiert adaugam spanacul si lasam sa fiarba 5 minute, dupa care adaugam grisul si omogenizam repede. Dupa ce a fiert grisul, maxim 5 minute, adaugam smantana si omogenizam repede. Lasam 5 minute pe foc si inchidem. Se serveste cald, ca si garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu smântânã(Esparregado com natas)

Spanac cu smântânã(Esparregado com natas)

1)Se fierbe spanacul,se lasã la scurs. 2)Cãleste usturoiul tãiat feliute in unt.Adaugã spanacul

9 voturi    13 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Spanac cu smantana

Spanac cu smantana

Spanacul se opareste timp de 2 minute in apa clocotita. Dupa care se pune la scurs. Pieptul de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super 1

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

    Foarte bun

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 gr spanac
  • 1 ceapa mare
  • 2 linguri de gris
  • 2 linguri de smantana
  • sare dupa gust
  • 70 ml ulei
  • 50 ml apa

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super 1

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Soté de legume