Spanacul se curata bine si se clateste in cat mai multe ape. Se pune la fiert o oala cu apa in care, atunci cand a fiert, adaugam spanacul. Scoatem spanacul intr-o strecuratoare de plastic si-l lasam sa se scurga natural(nu-l stoarcem). Il taiem bucati de 2-3 cm. Separat taiem ceapa cuburi si o punem intr-un vas impreuna cu apa si uleiul. Cand ceapa a fiert adaugam spanacul si lasam sa fiarba 5 minute, dupa care adaugam grisul si omogenizam repede. Dupa ce a fiert grisul, maxim 5 minute, adaugam smantana si omogenizam repede. Lasam 5 minute pe foc si inchidem. Se serveste cald, ca si garnitura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii