Se pune soia la fiert in apa cu condimentele pentru cca. 20 de minute.Se incinge uleiul intr-o craticioara, se pune prazul sau ceapa tocat marunt se caleste usor , apoi se adauga putina apa calda, se acopera si se lasa sa se inabuseasca bine. Cand prazul este bine patruns, se adauga sucul de rosii, se lasa sa dea in cateva clocote, apoi se pune soia deja fiarta bine, se amesteca.Dupa cateva minute se pune si spanacul scurs si tocat fin, apoi laptele.Se potriveste de sare si se lasa sa scada pana la consistenta dorita.Se orneaza cu patrunjel verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii