Se pune soia la fiert in apa cu condimentele pentru cca. 20 de minute.Se incinge uleiul intr-o craticioara, se pune prazul sau ceapa tocat marunt se caleste usor , apoi se adauga putina apa calda, se acopera si se lasa sa se inabuseasca bine. Cand prazul este bine patruns, se adauga sucul de rosii, se lasa sa dea in cateva clocote, apoi se pune soia deja fiarta bine, se amesteca.Dupa cateva minute se pune si spanacul scurs si tocat fin, apoi laptele.Se potriveste de sare si se lasa sa scada pana la consistenta dorita.Se orneaza cu patrunjel verde.
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii