Reteta postata pe: 02 iunie 2010
Ingrediente
400g spanac congelat, 2 pulpe de pui dezosate,1 ceapa rosie, 3 fire de usturoi verde, 1 cutie rosii in bulion, 1 lingura pasta de ardei dulce, un virf lingurita ardei iute tocat,sare, ulei, optional telemea de vaca
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Pulpele de pui se spala bine, se scoate pielita si se pun la fiert intr-o cratita cu apa doar cit sa le acopere. Se fierb aproximativ 15 minute dupa care se scot si se taie bucati mai mici. Ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt apoi se pun la calit intr-o cratita cu ulei incins. Dupa 3 minute se adauga si carnea taiata bucati si se mai lasa pe foc 5 minute, dupa care se adauga rosiile taiate cu bulionul din cutie, pasta de ardei dulce, ardeiul iute si se sareaza dupa gust. Dupa 10 minute se adauga si spanacul peste sosul din cratita si se adauga din supa in care au fiert pulpele astfel incit sa se poata desface spanacul. Dupa ce sosul a mai scazut putin si spanacul a fiert, aproximativ 20 minute, se poate stinge focul si se poate servi spanacul cu telemea de vaca razuita deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Inta-i pregatim sosul -punem intr-o craticioara ulei de masline o lingura si 1catel de usturoi zdrobit
7 voturi
0 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010
Trebuie sa incerc cu telemea ca nu am mai auzit.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010
Trebuie sa fie tare gustos...
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010
O bunãtate!!!*****
husni (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010
Cred ca e f.bun.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010
Rapid si santos.
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010
Foarte gustoasa...mai ales cu telemea!