Pulpele de pui se spala bine, se scoate pielita si se pun la fiert intr-o cratita cu apa doar cit sa le acopere. Se fierb aproximativ 15 minute dupa care se scot si se taie bucati mai mici. Ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt apoi se pun la calit intr-o cratita cu ulei incins. Dupa 3 minute se adauga si carnea taiata bucati si se mai lasa pe foc 5 minute, dupa care se adauga rosiile taiate cu bulionul din cutie, pasta de ardei dulce, ardeiul iute si se sareaza dupa gust. Dupa 10 minute se adauga si spanacul peste sosul din cratita si se adauga din supa in care au fiert pulpele astfel incit sa se poata desface spanacul. Dupa ce sosul a mai scazut putin si spanacul a fiert, aproximativ 20 minute, se poate stinge focul si se poate servi spanacul cu telemea de vaca razuita deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii