autor:

mihaela cecilia

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac cu sos de rosii

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2010

Ingrediente
400g spanac congelat, 2 pulpe de pui dezosate,1 ceapa rosie, 3 fire de usturoi verde, 1 cutie rosii in bulion, 1 lingura pasta de ardei dulce, un virf lingurita ardei iute tocat,sare, ulei, optional telemea de vaca

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui se spala bine, se scoate pielita si se pun la fiert intr-o cratita cu apa doar cit sa le acopere. Se fierb aproximativ 15 minute dupa care se scot si se taie bucati mai mici. Ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt apoi se pun la calit intr-o cratita cu ulei incins. Dupa 3 minute se adauga si carnea taiata bucati si se mai lasa pe foc 5 minute, dupa care se adauga rosiile taiate cu bulionul din cutie, pasta de ardei dulce, ardeiul iute si se sareaza dupa gust. Dupa 10 minute se adauga si spanacul peste sosul din cratita si se adauga din supa in care au fiert pulpele astfel incit sa se poata desface spanacul. Dupa ce sosul a mai scazut putin si spanacul a fiert, aproximativ 20 minute, se poate stinge focul si se poate servi spanacul cu telemea de vaca razuita deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Enciladas cu branza si spanac in sos de rosii

Enciladas cu branza si spanac in sos de rosii

Inta-i pregatim sosul -punem intr-o craticioara ulei de masline o lingura si 1catel de usturoi zdrobit

4 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Mancarica de spanac cu carne de miel si naut

Mancarica de spanac cu carne de miel si naut

Inainte de a trece la modul de preparare a spanacului, sa facem totusi o mica introducere. Despre

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2013

    O sugestie, multumim pt ea.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    Foarte hranitor.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 august 2010

    Merita incercata !

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

      Trebuie sa incerc cu telemea ca nu am mai auzit.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Trebuie sa fie tare gustos...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      O bunãtate!!!*****

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Cred ca e f.bun.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Rapid si santos.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Foarte gustoasa...mai ales cu telemea!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • 400g spanac congelat
  • 2 pulpe de pui dezosate,1 ceapa rosie
  • 3 fire de usturoi verde
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 1 lingura pasta de ardei dulce
  • un virf lingurita ardei iute tocat,sare
  • ulei
  • optional telemea de vaca

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

O sugestie, multumim pt ea.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iahnie de fasole cu praz Iahnie de fasole cu praz

Se pregateste fasolea cu o zi inainte: se alege de impuritati si se pune intr-un vas in apa suficienta astfel incat apa sa fie mai sus

1 vot    2 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura

Se curata spanacul, oprind numai frunzele sanatoase, apoi se spala in mai multe ape reci. Il scufundam in apa clocotita si lasam sa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
VARZA NOUA CALITA CU TAITEI DE CASA