autor:

mac myra

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac cu sos slb si smantana

Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg spanac, ulei, 1 lingura faina, 1 ceapa, 3 linguri smantana, 1/2 pahar cu lapte, 1/2 pahar de zeama in care se fierbe spanacul, 1/2 lamaie, sare, 1 lingurita rasa zahar

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Spanacul se curata, se spala, se opareste si se toaca. Ceapa se curata si se toaca marunt dupa care se inabusa in ulei, se adauga faina, se stinge cu lapte si zeama de la spanac. Dupa care se adauga smantana,zaharul si zeama de lamaie si se mai da cateva clocote.

La final se adauga spanacul tocat si se mai dau acteva clocote pana se ingroasa. Se potriveste de sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu sos slb si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita cu pui

Tocanita cu pui

Se spala bine puiul,se condimenteaza dupa gust,cartofii se curata,se taie pe lung.Toate ingredientele

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez cremos cu parmezan

Orez cremos cu parmezan

Pune uleiul la incins intr-un vas cu fund dublu (eu folosesc vas de tuci) Ceapa curatata si spalata

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    O bunatate !

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

    In loc de ceapa eu pun usturoi...ii da un gust deosebit ! Si il servesc cu oua romanesti sau cu tocanite... Felicitari pentru retetele tale !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • ulei
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa
  • 3 linguri smantana
  • 1/2 pahar cu lapte
  • 1/2 pahar de zeama in care se fierbe spanacul
  • 1/2 lamaie
  • sare
  • 1 lingurita rasa zahar

Raporteaza reteta

Retete
de mac myra
Chiftelute cu maioneza

Chiftelute cu maioneza

Morcovul si cartoful se curata si se dau pe razatoarea mica, felia de paine se inmoaie in lapte sau

10 voturi    7 comentarii
1h
Salate reci
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Pasta se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Intre timp se pregateste sunculita:se taie cubulete

35 voturi    7 comentarii
15 min
Paste si pizza
Pui la cuptor cu cartofi

Pui la cuptor cu cartofi

Puiul se curata,se spala.Din usturoi,piper,delikat,sare,dafin si vin se face un bait in care se pune

3 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Pilaf colorat.