Spanac cu sos slb si smantana

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • ulei
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa
  • 3 linguri smantana
  • 1/2 pahar cu lapte
  • 1/2 pahar de zeama in care se fierbe spanacul
  • 1/2 lamaie
  • sare
  • 1 lingurita rasa zahar

Mod de preparare

Spanacul se curata, se spala, se opareste si se toaca. Ceapa se curata si se toaca marunt dupa care se inabusa in ulei, se adauga faina, se stinge cu lapte si zeama de la spanac. Dupa care se adauga smantana,zaharul si zeama de lamaie si se mai da cateva clocote.

La final se adauga spanacul tocat si se mai dau acteva clocote pana se ingroasa. Se potriveste de sare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise