autor:

Niko Stan

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac cu suc de rosii

Autor: Niko Stan (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Niko Stan (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
1 kg spanac,, 300 ml suc de rosii,, 2 cepe albe de marime mijlocie, 100 ml ulei, , 1 lingura jumate faina g faina,, sare, vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

34 voturi

Mod de preparare

Curatati spanacul si spalati-l in mai multe ape. Puneti-l la fiert in apa cu putina sare Dupa ce s-a fiert si s-a racit maruntiti-l cu tocatorul de lemn. Prajiti ceapele tocate marunt in ulei, vegeta si o canita din apa scursa de la spanac. Adaugati spanacul, o lingura de faina, restul de apa in care a fiert spanacul si sucul de rosii. Fierbeti-le impreuna 5 minute si este gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu suc de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
PIEPT DE PUI CU LEGUME LA CUPTOR

PIEPT DE PUI CU LEGUME LA CUPTOR

Pieptul de pui se spala si se taie bucati potrivite,se condimenteaza cu sare, piper si marar. Se

31 voturi    13 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi noi la cuptor cu crema de branza

Cartofi noi la cuptor cu crema de branza

Curatam cartofii noi, ii spalam. Ii punem la fiert intr-o oala cu apa, cu unt si putina sare. Ii

3 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

    Dupa cum vad eu, cred ca ai pus si doua oua ochiuri pe care nu le-ai amintit. Felicitari!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2009

    La ce sa folosesti vegeta?Mai bine fierbi acolo niste legume,chiar putin usturoi la final

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

34 voturi

Ingrediente

  • 1 kg spanac,
  • 300 ml suc de rosii,
  • 2 cepe albe de marime mijlocie
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura jumate faina g faina,
  • sare
  • vegeta

Raporteaza reteta

Retete
de Niko Stan
Salata de Boeuf

Salata de Boeuf

Se spala carnea si se pune la fiert, la foc potrivit, Cand da in clocot se curata de spuma, se pune

156 voturi    21 comentarii
15 min
Salate reci
Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Conopida curatata si desfacuta in buchetele se pune la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce s-a fiert

55 voturi    8 comentarii
30 min
Salate reci
Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Ceapa taiata cubulete,morcovii,telina , rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc putin cu 2

48 voturi    3 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciuperci umplute cu oua de prepelita