autor:

Niko Stan

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac cu suc de rosii

Autor: Niko Stan (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Niko Stan (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
1 kg spanac,, 300 ml suc de rosii,, 2 cepe albe de marime mijlocie, 100 ml ulei, , 1 lingura jumate faina g faina,, sare, vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

34 voturi

Mod de preparare

Curatati spanacul si spalati-l in mai multe ape. Puneti-l la fiert in apa cu putina sare Dupa ce s-a fiert si s-a racit maruntiti-l cu tocatorul de lemn. Prajiti ceapele tocate marunt in ulei, vegeta si o canita din apa scursa de la spanac. Adaugati spanacul, o lingura de faina, restul de apa in care a fiert spanacul si sucul de rosii. Fierbeti-le impreuna 5 minute si este gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu suc de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocinei

Tocinei

Cartofii se curata, se spala si se dau pe razatoarea cu ochiuri patrate. Se scurg de zeama lasata

5 voturi    7 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de orez cu rosii

Mancare de orez cu rosii

Morcovul se da prin razatoare iar celelalte legume se toaca marunt. Rosiile se oparesc si se decojesc

3 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

    Dupa cum vad eu, cred ca ai pus si doua oua ochiuri pe care nu le-ai amintit. Felicitari!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2009

    La ce sa folosesti vegeta?Mai bine fierbi acolo niste legume,chiar putin usturoi la final

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

34 voturi

Ingrediente

  • 1 kg spanac,
  • 300 ml suc de rosii,
  • 2 cepe albe de marime mijlocie
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura jumate faina g faina,
  • sare
  • vegeta

Raporteaza reteta

Retete
de Niko Stan
Salata de Boeuf

Salata de Boeuf

Se spala carnea si se pune la fiert, la foc potrivit, Cand da in clocot se curata de spuma, se pune

156 voturi    21 comentarii
15 min
Salate reci
Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Conopida curatata si desfacuta in buchetele se pune la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce s-a fiert

55 voturi    8 comentarii
30 min
Salate reci
Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Ceapa taiata cubulete,morcovii,telina , rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc putin cu 2

48 voturi    3 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Supa de vitel Supa de vitel

Se portioneaza carnea si se pune la fiert cu apa cat cuprinde; se dau doua, trei clocote, dupa care se clateste carnea si se pune cu

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume cu perisoare Ciorba de legume cu perisoare

Legumele le spalam si curatam bine. Morcovii,patrunjelul si telina le taiem in cubulete sau rondele (in functie de preferinta). Ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Conopida pane (arabeasca)