autor:

Niko Stan

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac cu suc de rosii

Autor: Niko Stan (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Niko Stan (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
1 kg spanac,, 300 ml suc de rosii,, 2 cepe albe de marime mijlocie, 100 ml ulei, , 1 lingura jumate faina g faina,, sare, vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

34 voturi

Mod de preparare

Curatati spanacul si spalati-l in mai multe ape. Puneti-l la fiert in apa cu putina sare Dupa ce s-a fiert si s-a racit maruntiti-l cu tocatorul de lemn. Prajiti ceapele tocate marunt in ulei, vegeta si o canita din apa scursa de la spanac. Adaugati spanacul, o lingura de faina, restul de apa in care a fiert spanacul si sucul de rosii. Fierbeti-le impreuna 5 minute si este gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu suc de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mazare cu pui

Mazare cu pui

Pulpele curatate in prealabil le prajim usor in 3 linguri ulei. Le prajim doar 3-4 minute pe fiecare

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftele de cartofi

Chiftele de cartofi

Curatam cartofii si ii dam pe razatoare. Ceapa o tocam marunt si o amestecam cu cartofii razuiti,

21 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

    Dupa cum vad eu, cred ca ai pus si doua oua ochiuri pe care nu le-ai amintit. Felicitari!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2009

    La ce sa folosesti vegeta?Mai bine fierbi acolo niste legume,chiar putin usturoi la final

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

34 voturi

Ingrediente

  • 1 kg spanac,
  • 300 ml suc de rosii,
  • 2 cepe albe de marime mijlocie
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura jumate faina g faina,
  • sare
  • vegeta

Raporteaza reteta

Retete
de Niko Stan
Salata de Boeuf

Salata de Boeuf

Se spala carnea si se pune la fiert, la foc potrivit, Cand da in clocot se curata de spuma, se pune

156 voturi    21 comentarii
15 min
Salate reci
Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Conopida curatata si desfacuta in buchetele se pune la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce s-a fiert

55 voturi    8 comentarii
30 min
Salate reci
Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Ceapa taiata cubulete,morcovii,telina , rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc putin cu 2

48 voturi    3 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac

La dovleac aveti ceva de muncit si va trebuie ceva muschi, avand in vedere ca dovleacul este destul de greu...asa ca am cerut ajutorul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de castraveti murati cu scaricica afumata