autor:

Niko Stan

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac cu suc de rosii

Autor: Niko Stan (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Niko Stan (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
1 kg spanac,, 300 ml suc de rosii,, 2 cepe albe de marime mijlocie, 100 ml ulei, , 1 lingura jumate faina g faina,, sare, vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

34 voturi

Mod de preparare

Curatati spanacul si spalati-l in mai multe ape. Puneti-l la fiert in apa cu putina sare Dupa ce s-a fiert si s-a racit maruntiti-l cu tocatorul de lemn. Prajiti ceapele tocate marunt in ulei, vegeta si o canita din apa scursa de la spanac. Adaugati spanacul, o lingura de faina, restul de apa in care a fiert spanacul si sucul de rosii. Fierbeti-le impreuna 5 minute si este gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu suc de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pulpe marinate cu cartofi la cuptor si legume la gratar cu mujdei

Pulpe marinate cu cartofi la cuptor si legume la gratar cu mujdei

Pulpele spalate si curatate se taie in doua si se pun intr-un vas peste care rasturnam marinata facuta

32 voturi    14 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
cartofi taranesti (5portii)

cartofi taranesti (5portii)

Se curata cartofii se taie cubulete si se prajesc in ulei.Separat se caleste ceapa solzisori(pina

12 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

    Dupa cum vad eu, cred ca ai pus si doua oua ochiuri pe care nu le-ai amintit. Felicitari!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2009

    La ce sa folosesti vegeta?Mai bine fierbi acolo niste legume,chiar putin usturoi la final

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

34 voturi

Ingrediente

  • 1 kg spanac,
  • 300 ml suc de rosii,
  • 2 cepe albe de marime mijlocie
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura jumate faina g faina,
  • sare
  • vegeta

Raporteaza reteta

Retete
de Niko Stan
Salata de Boeuf

Salata de Boeuf

Se spala carnea si se pune la fiert, la foc potrivit, Cand da in clocot se curata de spuma, se pune

156 voturi    21 comentarii
15 min
Salate reci
Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Conopida curatata si desfacuta in buchetele se pune la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce s-a fiert

55 voturi    8 comentarii
30 min
Salate reci
Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Ceapa taiata cubulete,morcovii,telina , rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc putin cu 2

48 voturi    3 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Orez cremos cu parmezan Orez cremos cu parmezan

Pune uleiul la incins intr-un vas cu fund dublu (eu folosesc vas de tuci) Ceapa curatata si spalata o tai juliene. Cand uleiul e incins

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Iahnie de fasole cu praz Iahnie de fasole cu praz

Se pregateste fasolea cu o zi inainte: se alege de impuritati si se pune intr-un vas in apa suficienta astfel incat apa sa fie mai sus

1 vot    2 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Budinca cu dovlecei si telemea