Carnea de vitel se spala,se zvanta si se pune la fiert cu
ceapa,morcovul,telina in apa rece.Se pot fierbe si la oala sub presiune.
Spanacul se spala foarte bine in mai multe ape.
Separat rosiile si ardeiul gras se inabusesc impreuna cu spanacul.Puneti un pic de apa fiarta.Zarzavaturile fierte se paseaza bine si se adauga peste rosiile ,ardeiul si spanacul inabusite.Spanacul se adauga neoparit pentru a nu se pierde vitaminele.Se adauga zeama de carne,condimentele si carnea fiarta.Se transfera intr-un vas de yena si se introduce la cuptor pana se rumeneste si scade putin,apoi se sparg cateva oua deasupra si se reintroduce la cuptor pentru cateva minute.
Se serveste cu lamaie.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii