Spanac gatit in stil oriental

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac proaspat
  • 1 ceapa
  • 1 rosie mare
  • 100 g alune caju
  • 100 g stafide
  • 100 g fidea
  • 50 g susan
  • ulei de masline,sare,marar

Mod de preparare

Se curata si se spala spanacul. Se opareste in apa clocotita si se strecoara. Intr-o cratita se calesc putin in ulei ceapa cu alunele, stafidele,fideaua si susanul.Se adauga sucul de la rosie si spanacul si se lasa sa fiarba cca.un sfert de ora.Se adauga marar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise